perjantai 3. joulukuuta 2010

Pätevät tokot

Kurssin jälkeen Taina ja Lalli tuli hallille seuraksemme.

Tupla aloitti seuraamisella. Nyt vain askeleen ja kahden seuraamispätkiä + perusasento. Haukkui taas lähdöissä ja sai siitä kyytiä. Alkoi rauhoittua ja joutui kovasti tekemään töitä, kun huomautin aina liian edessä olevasta perusasennosta. Yllättävän hyvin alkoi korjata. Näitä pitää kyllä ryhtyä nyt kuurimaisesti ottamaan, jos vaikka se paikka parantuisi edes vähän.

Sitten liikkeestä istu käskytyksellä. Hidas kävely ja hyvä istuminen. Tää tuntuu nyt hyvältä systeemiltä. Katsotaan sunnuntaina..

Ruutu. Ensin palkka ruutuun menosta ja siellä seisomisesta. Hyvin - tai no, nyt taas mentiin reilusti ensin ruudun taakse nauhat viipottaen, mutta hakeutuu itse kyllä sitten oikeaan, johon siis stoppi. Tähän muuten ensin lähetyshämyjä, aika hyvin Tupla kuunteli, MUTTA r-alkuisella sanalla hyppäsi eteenpäin. Sitten uudelleen kokonainen ruutu - ihan hyvin, ja loppuosa rauhallinen ja hieno sivulletulo.

Tauon jälkeen hyppynouto metallilla. Ok. Sitten tavallinen nouto metallilla. Ok. Näistä ei palkkaa ja sen jälkeen tunnariin. Meni rumasti kapuloille - vauhdilla - ja tökki vääriä, mutta toi varmasti oman. Uusinta hypyn kautta, vein itse oman. Hyvin, paljon rauhallisempi haistelu. Treenin lopuksi vielä tunnari siten, että ensin merkille, joka tunnarin takana, sitten hypylle toiselle puolelle kenttää ja siitä oma - tosi hyvä haistelu ja tuonti.

Vielä viimeiset minuutit yhteistreeniä, mä otin kaukoja. Tupla oli yllättävän hyvä näissä! Teki taakse hyvin töitä, vaikka olin kauempana.

2 kommenttia:

Hiippari kirjoitti...

Moro! Tuliko siinä Heinilän saarnassa esille jotain uutta?

PiaP kirjoitti...

Ei varsinaisesti. Tai no sen verran sanoi, että mikään sääntömuutos ei astu voimaan 2011 kaudella vaan vasta 2012. Tämä nyt ei liittynyt esineruutuun eikä janaan, mutta noin muuten pk-puoleen :-D