perjantai 3. joulukuuta 2010

Mouhijärvelläkin se oli pätevä

Tai siis Sastamalassa.. Tupla teki liikkeestä  istumisen Marian käskytyksellä - hienosti! Hidas vauhti tuntuu edelleen hyvältä ..katsotaan..

Tämän jälkeen tunnari omilla kapuloilla Marian liikkuroimana. raadin mielestä tosi hyvä, mun mielestä ensimmäisen haistelu heti vähän levoton, toinen olikin jo oma. Oman yli meinasi mennä, mutta samantein kääntyi ja nappasi, nyt oli hyvä tuonti kokonaisuudessaan!

Sitten ruutu. Ensin pallolle. Sitten kokeenomaisesti, jossa paikka taas tosi oikealla ja vähän turhan edessä. Rauhallinen makuu ja hyvä sivulle tulo + seuraaminen, mutta perusasennon jätti tekemättä, jota en huomannut :-(. Eli oli pylly maasta pari senttiä ilmassa. Onkohan se ennen tehnyt noin? Lopuksi vielä ruutuun suoraan pallolle.

Ehdin tehdä myös vähän seuraamista itsekseni. Edelleen pari askelta + pa. Tuntuisi kyllä sopivan nyt Tuplalle. Joutuu hirveästi skarppaamaan, ettei edistä ja nyt pääkin jo pysyy hyvin ylhäällä.

Lopuksi vielä ryhmä paikalla olot. Istuminen oli ollut oikein skarppi. Jätettiin koirat rintamasuunnaltaan niin, että mentiin piiloon ei suoraan edestä vaan ihan sivusta. Hyvin silti istui suorassa, pää oli kyllä piiloon päin kääntyneenä.

Paikalla makuu rauhallinen, yhden kerran oli vähän haistellut maasta, mutta tosi vähän. Lonkka-asento. Juteltiin Tuplan paikalla olosta, se kun ei näytä tekevän rauhallisuudestaan huolimatta oikeasti siinä töitä. Ehkä nyt teen kuurimaisesti niitä nameja häiriöksi, sitähän olen tehnytkin, mutta vähän unohtunut. Jos se siitä vaikka vähän enemmän muuttuisi työnteoksi ja pysyisi skarpimmin yhdessä asennossa.

Ei kommentteja: