sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Bye bye voivoi!

Joujou! Se on nyt ohi - vähänkö hyvä! Eli voittajasta saatiin kaivattu ykköstulos. Ulvilassa tokoteltiin pariskunta Heinon hieman omalaatuiseen tahtiin :-). Tässä saldo ja liikejärjestys:

paikallaolo 10 - ei kuulema tehnyt mitään ylimääräistä. Lonkka-asento.

ruutu 10 - tämä oli aika kiva! Paikka ei niin pahasti oikealla reunassa, vaikka siellä enemmän olikin kuin keskellä. Reagoi stoppiin hyvin, nopeasti käskytin maahan - hyvin. Seuraamisosuus tuntui hyvältä!

seuraaminen 9 - aika hyvä Tuplaksi, ei haukkunut, ei yrittänyt purra. Sehän on jo paljon se! Joku perusasento jäi mielestäni vajaaksi.

liikkeestä istu 9 - jess jess! Rauhallinen kävely, kuulema hyvä ja napakka istuminen. Seuraamisen levottomuudesta piste.

hyppynouto 9 - heitin tooosi vinoon ja ihan seinän viereen. Ajattelin, että aivan sama - tätä ON harjoiteltu. Nyt teki niinkuin ON harjoiteltu. Paitsi se (tai no, sitäkin tekee harjoituksissa) että pylly nousi ylös liikkurin käskystä. Olin valmistautunut antamaan toisen hyppy-käskyn jos olisi suunta näyttäynyt menevän ohi hypyn.

tauon jälkeen luoksetulo - 5. Koira jätettiin ihan hallin nurkkaan ja liikkuri Jyrki jäi koiran viereen. Tässä koirilla tuli kyllä paljon epäonnistumisia, ihan niinkuin Tuplakin olisi vähän väistänyt Jykää?? Nousi ylös liikkurin käskyllä :-(. Vauhti hyvä, stoppi ei niin hyvä kuin pystyisi tekemään - johtui ehkä tosta melko kovasta vauhdista? Maahan meni hyvin, loppuosa mielestäni hyvä. Tuota täytyy nyt treenata, että liikkuri jää ihan viereen ja koira ihan kulmaan kiinni. En tiedä vaikuttiko tuo, mutta en oikein muutakaan "keksi" ?

Metalli 9 - ruma kapulan nosto. Muutoin siisti kokonaisuus. Pylly taisi pysyä paikoillaan.

Kaukot 9 - tää OLI hyvä! Jess!! Tosi keskittynyt oli koko liikkeen ajan, ei mitään ylimääräistä häsläystä mihinkään. Mielestäni sei-is tuli ihan pikkaisen eteenpäin, mutta toisen vaikean eli downin teki omasta mielestäni hyvin.

Oma 5 - lähti tosi lujaa kapuloille, päätin jo ennen koetta, että jos lähtee kovin vauhdikkaasti, annan toisen käskyn. Niin tein. Hyvä haistelu oikealta alkaen, rivi, kolmas oli oma, hyvä reagointi ja tuontikin hyvä. Samoin loppuosa. Uskoakseni toisella oma-käskyllä oli vaikutusta. Kukaan ei tokikaan voi tietää olisiko ilman sitäkin tehnyt hyvän tunnarin, mutta jälkeenpäin ajateltuna tämä oli kyllä ihan viisas ratkaisu :-).

Kokonaisvaikutus 9,5 - koiralla paljon energiaa ja intoa, jossain kohden vähän liikaakin :-o

264,5, luokkavoitto ja menolippu EVL:ään! Jess! Jess!

14 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

JEEEEEEEE!!!!!! Superisti ONNEA tätäkin kautta :)

Susan Miiro kirjoitti...

Vähänkö hienoa!! Onnea ihan hirveästi VOI1'stä!! Sanoinhan viime VOI-kisa postauksen jälkeen, että usko pois se 1-tulos on lähempänä, kuin uskotkaan ja näin kävi =D

Zacin treenit kirjoitti...

Onnea!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä te, onnea!

Katri/Mervi

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti tehty! Hyvä joululahja:-) Onnea tätäkin kautta!

t.Nomi & Tarja

Heidi kirjoitti...

Paljon onnea voittajaluokan taaksejättämisestä! Hyviä treenejä jatkossakin :)

Anne kirjoitti...

Onneaaaaaaaaa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea, Onnea! Hyvä, hyvä!

-Katja

Heidi kirjoitti...

Ihana lukea täältä onnistunut rivi,kaikista liikkeistä pisteet kotio, Onnea vielä kerran! terkuin Heidi S

Anonyymi kirjoitti...

Onnea voivoi-luokan taaksejäännistä! Tsemiö evl:n!!

Anonyymi kirjoitti...

No jäi tietty nimi pois!

TAina

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut VOIn ykkösestä:)

T: Riitta K

Hiippari kirjoitti...

Sieltä se tupsahti! Onnie!
kaarina ja His

Anonyymi kirjoitti...

Onnea onnea meiltäkin!! Ja tsemppiä evl:ään!
Oili ja zizko-Zipu