perjantai 26. marraskuuta 2010

Hallitokot

Ja niinkuin ennenkin, Haukku Apilan kurssin jälkeen tokottelut Tuplalla.

Ensin aloitettiin seuraamisella. Olihan taas alkuun ihan kauheaa ylipuskemista joka suuntaan. Reilut rytmin vaihdot ja erilaiset käännökset pakottivat sitä vähän paremmin töihin, joten rauhoittui jossain kohden kyllä paremmaksi. Hauskaa oli, kun liikkuroin Hannalle seuraamista, Tupla karkasi mammii-paikaltaan ja teki seuraamista mun kanssa - ja tekikin hyvää - ilman yhtään käskyä tai pyyntöä... Huoh. Siinä se sitten seurasi pitkät pätkät vaikken sanonut sille yhtään mitään... Pitäisi varmaan kokeilla myös oikeassa liikkeessä?! Tossa oli selkeästi "tarjoan tätä - anna palkka" meininkiä ilman mitään paineita tai kuitenkaan yliyrittämistä.

Sitten siirryttiin ruutuun. Hmm... muistaakseni meni ihan hyvin, mutta taisi tarjota maahanmenoa aika nopeasti seison jälkeen. Uusittiin muutama kerta, että pysyi jaloillaan. Loppuosassa toisessa liikkurin käskyssä nosti pyllyn ylös, joten tätäkin sitten vähän hinkattiin ja kävin palkkaamassa vain maassa olosta. Ainiin, tässä myös hämykäskyjä ruutuun-lähetyksessä, josta yhdessä Tupla haksahtikin halpaan, muuten kuunteli jo aika hyvin. Matkalla ruutuun oli muutama erilainen merkki, näistä ei ole kyllä mitään harmia Tuplalle.

Olisko sitten tehty liikkeestä istumista. Tai piti tehdä. Ei onnistunut sitten millään. Arggh. Arghh. Arghh. Menee hermo. pitää nyt tehdä kuurina helpotettuja istumisia, joista heti palkka. Eilen oli ihan varma, että kuuluu vain seistä.  Tehtiin vielä loppusetissäkin tätä, jolloin jo osasi istua.


Tämän jälkeen tunnari. Kolme riviä kapuloita, oma alimmassa. Meni rontti lähes suoraan omalle ja nosti, ihan ok tuonti. Voiko se nähdä noi viennit???


Luoksetulossa ensin stoppi, aika hyvä! Sitten stopista suoraan luokse ja stopista maahan - tosi hieno heittäytyminen! Lopuksi maasta loppuosa, hyvin ja suoraan. Ei sivulle siirtymistä.

Hyppynoudossa taas pyllyn kanssa vaikeeta, kumartuu niin eteen, että pylly "nousee väkisinkin". Ja tuijottaa silti lupaa multa. Lopulta varastikin, vaikkakaan ei mennyt ottamaan kapulaa. Itse nouto sitten lopulta siisti, jopa kapulan otto (metallilla).

Kaukoissa taas vähän malttamattomuutta ilmassa. Seisoon nousut aluksi eteenpäin, mutta ne kyllä parani treenatessa. Teki downin ja perun oikein, aika läheltä.

Kylläpä tuli taas treenattua :-). Mutta aikaa oli lähes kolme varttia ja kun on tehokas niin saa kaksi koiraa siinä ajassa komeasti hinkattua!

Ei kommentteja: