keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Tokottelua

Hannan ja Huin seurassa tokoteltiin tänään lähes koko setti läpi. Kivaa oli! Videomateriaaliakin saattaa olla luvassa :-).

Tupla aloitti seuraamisella. Suoraan autosta ja meno oli sen näköistä. Aivan järkkyä. Vehtas ja keikku ja heilu ja poukkoili. Hetken seuraamisen jälkeen alkoi tasaantua ja parantua. Toinen setti pätkä seuraamista olikin sitten jo parempaa - ei todellakaan siis mitään mallikasta, mutta parempaa. Mutta jos tolla tavalla rykäsee koiran autosta ja aloittaa heti seuraamisella niin lopputulos on aika kaaos...

Sitten ruutu. Vaaaauuu. Hieno. Nyt pysähtyi itse oikealle paikalle ILMAN takarajan ylitystä. Tajusin jopa olla mukana ja huutaa sille silmän lumeeksi stop ;-). Alkaisiko tuokin pikku hiljaa taas tulla takaisin!! Loppuosa erikseen, aika kiva sivulle tulo - ihan pieni kaarros edelleen ohi, mutta ei paha Tuplaksi ;-).

Sitten liikkeestä istuminen kaksi kertaa liikkurin käskytyksin. Ekaan isompi apu, toiseen pienempi. MOlemmat tällä kertaa onneksi onnistui. Viimeksihän liikkurin kanssa tämä meni ihan sekaisin, pelkkää maahanmenoa.

Luoksetuloa. Ensin läpi suora. Sitten stoppi, ok. Sitten stopista suoraan läpi. Sitten puun kierrosta maahanmeno, ok. Sitten maasta luoksetulon loppuosa, ok. Tänään ei siis jähmettynyt - hyvä.

Taidettiin tässä kohden pitää breikki. Seuraava setti aloitettiin paikka makuulla. Tupla päätti kääntää kylkensä Huille ja oli lenkuralla, mutta muutoin kohtuu rauhallisesti paikoillaan.

Sitten tehtiin ohjattu. Merkille hyvin. Oikea tuonti, kapula ei täydessä syvyydessä. Lähti vähän tavallista kapeammin kapulalle - olisiko vähän katsonut mitä Hanna tekee sivussa?, mutta ihan hyvä suoritus kuitenkin. Laajemmat lähdöt saisi silti tehdä jatkossa. Tuon jälkeen vielä yksi merkki palkaten, hyvin.

Sitten kaukojen hinkkausta. Vähän arpoo nyt asentoja. Paikoitellen osasi kauempaakin tehdä oikeita. Varsinkin, jos tekee vaihdon jähmeämmin, on helpommin pitää paketti teknisesti kasassa. Jos tekee iloisen ja tosi vauhdikkaan vaihdon, se ei tarkoita kovin hyvää tekniikalle. Asentoja pitää nyt vahvistaa vielä ennen sunnuntainta. Erityisesti sekoitti nyt seisomisesta istumisen seiso-maahan käskyksi. Tässä syynä varmasti harjoittelemani sei-maa "peruutusvaihto", joka jotenkin nyt sekaantuu sei-is peru-käskyyn...

Sitten tunnari. Kisamainen kuudella kapulalla. Lähti kummallisen vauhdikkaasti. Koski kahteen kapulaan, ei nostanut, mutta koski...mrrr. Kolmas olikin jo oma, tästä vauhdikas palautus. En ole ihan varma oliko nyt hyvä asia, että vauhtia ja intoa oli noin paljon... mutta no, oma tuli joka tapauksessa. Eikä tietenkään uusittu.

Ei kommentteja: