tiistai 12. lokakuuta 2010

Pihatusta..

Ei oikein hyvin mene, kun en saa itseäni kimppatokoihin mukaan, kunhan vaan pihassa säädän... No, huomenna ..

Ensin seuraamista. Haukahteli taas lähdöissä OMG. Tehtiin vähän aikaa ihan pelkkää seuraamista vain ilman käännöksiä tai lähtöjä, rauhoittui. Sitten sain tehtyä jo lähtöjä ja käännöksiä ilman haukahdusta. Illalla toinen setti seuraamista, myös sivuaskeleet - vasuriin lähdöt pitäisi katsoa kuntoon, Tupla jää niissä vähän jalkoihin. Pitää miettiä tarkemmin askellus. Oikealle on helpompi. Tuplallakin voisi tehdä nyt kuurina sitä "pohkeenväistöä".

Sitten luoksetulo. Ekassa setissä seisoi hyvin, siitä luoksetulo piti ottaa suorana, mutta jepjep - se meni maihin. Tätä on sitten tänään otettu yksi jos toinenkin kerta pelkkinä suorina ja nyt taas pystyy tulemaan ilman maahanmenoa luokse ihan hyvin. Paha saa palkkansa, kun menee motkottamaan huonoista maahanmenoista :-D. Ei vaiskaan.. tämä nyt taitaa vähän vaan niinkuin kuulua tähän.. tai jotain. No, joka tapauksessa illan tullen otin vielä kaikista pätkistä pelkästään suorat luoksetulot ja meni hyvin. Stoppeja vain puuta kiertämällä. Luultavasti tästä nyt aiheutuu taas se, että ei mene maihin koko liikkeessä...

Myös yksi hyppynouto, hyvin.

Sitten kaukoja kaukoja kaukoja. Läheltä pysyy kasassa, kaukaa ei. Otin vanhan konstin eli paksun metalliputken (no, ei sentäs koulutusvälineeksi :-D), jonka asetin Tuplan etujalkojen eteen. Jo alkoi löytyä taakse työntyä vaihdoissa. Kumma, että sitä ei vaan voi tehdä ilman apuja. Puuuuh. Turhauttavaa.

Tunnarista olikin välipäivä, näköjään.

Mutta kierroksia on pirusti. Elina lupasi ettei keitä yli ;-), vähän alkaa jo jänskättää kuinka käy. Mutta ei - enmä sitä palauta :-)).

Ei kommentteja: