keskiviikko 1. syyskuuta 2010

tokotokotoko

JEp, sitä samaa. Tänään Hanna-Marin ja Katin seurassa. Yksilöliikkeet menivät jotenkin tässä järjestyksessä, että ensin perussivullesiirtymis-settiä. Namilla. On se vaikeaa.

Sitten luoksetulo, harjoiteltiin sitä paikalla pysymistä. Hämykäskyjä, suun avaamista ja olan kohautteluja. Kati antoi merkin, kun pysyi rauhassa ja sain kutsua. Suora luoksetulo ja vapautus lennossa. Lisäksi yhdet puun kierron stopit, molemmat tosi hyvät!

Sen jälkeen taisin tehdä liikkeestä istumista, pelkästään isoilla avuilla namilla. Pitää kait alkaa tehdä ilman apujakin. Vai tarviiko?

Ruutu. Taas mentiin takaa yli että soi. Uusinnat jo parempia, mutta paikka edestä katsottuna oikeassa reunassa. Hmm...ehkä mä otan nyt kuurina suoria lelulle menoja, niitä ei ole tehty aikoihin. Saisi vähän vauhtia :-DD. No ei, mutta saisi suoria sisään menoja ja lelu vaikka ihan keskellä ruutua. Loppuosaa treenattiin vain ruudussa paikallaan pysymistä, tämä ihan hyvin ja kävin vapauttamassa.

Sitten se tunnari. Ihme tuuri kävi, nyt toi Tupla oikean. Tunnari oli kisamainen, en kyllä muista oliko jono vai ympyrä!? No, ei sillä väliä. Tuonti tosi vaikea, kuten nykyään aina, puree ja on hidas. Mutta saa nyt olla. Keskitytään siihen sitten ehkä joskus.

Loppuun kaket. Ensin tunnarikapula etujalkojen väliin. Nousee teknisesti oikeammin edelleen, maahan ei kyllä pysty menemään, kun kapula on jalkovälissä. Olen ollut taas kerran huolimaton, koska nyt teki väärin istu-seiso vaihdot, liikkui ONNEKSI taakse, mutta ei saisi oikeasti liikuttaa takajalkoja yhtään. V**u nämä ei valmistu ikinä. Nyt tuo lelu/kapula auttaa tekemään oikeammat vaihdot, ilman kauempaa ei tule mitään oikeaa. PItäisi malttaa omakin mieli ja todeta, että valitsemani tekniikka ON vaikea, koira on vielä pirskatin nuori ja tekniikka vaikeaa ihan fyysisestikin. Ei saisi menettää malttia, mutta kun ärsyttää kun ei voi osata. No, onneksi nyt menetin malttini vain ihan vähän, tuskin Tupla edes huomasi :-O.

Lopputreeneissä vein vielä Tuplan pk-paikallaoloon juoksuisen Tosin treenatessa. Tupla kääntyi sopivasti kentälle päin, että näki paremmin Tosin tekemiset...... Nousi ruudun aikana istumaan, mutta oli aika nolona, kun ärähdin ja painui takaisin maihin. Loppuajan pysyi ihan ok, mutta näitä pitäisi nyt ottaa useampia ennen mahdollista bh-koetta.

Kiitos jälleen tokoillan seurasta!

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Moi! Mun on taas pakko kommentoida, mutta myös Aronin kanssa tehdään tuota edestä sivulle siirtymää,en ole koskaan tajunut, että siihenkin pitää olla hyvä tekniikka, mutta meille virheellinen tekniikka on, että koira lähtee pää edellä suorittamaan, uusi tavoite on, että koiran takapää lähtee ensin ja loppukeho tulee perässä eikä se tekniikka ainakaan vaihdu ihan viikossa....

Anonyymi kirjoitti...

Juu-u, tekniikka pitää olla kaikessa nykyään oikein :-D. ENää ei riitä, että vaan suoritetaan tehtävä vaan kaikki pitää olla tietyllä tavalla tehtyä. Tuplalle toi takapään käyttö on vielä vähän missionimpossible, ehkä se ei vain tiedä missä se takapää on ja mitä se tekee :-D

PiaP