lauantai 18. syyskuuta 2010

Pm-kisaa

Taas voi todeta, että todellakin hulluja on monenlaisia... Niinpä mä olin jo vähän jälkeen ysin Valkeakoskella katsomassa piirinmestaruuskisoja. Seurasin lähinnä evl-koirakoita, niitä oli 12 kpl. Voi hyvänen aika.. miten sen nyt sanoisin. Onko omat kriiteerit vuosien varrella muuttuneet niin paljon, että ei voi ymmärtää suurinta osaa niistä kympeistä mitä tänään tuomari jakoi?? Jokseenkin lähinnä surkuhupaisaa, kuten myös se, että sitten ykskaks yllättäen pikkuriikkisen vinosta perusasennosta otetaan piste pois - tämä sinällään olisi noudattanut ihan hyvinkin "normilinjaa", mutta tänään tuo pistemenetys oli lähinnä vitsi - huono sellainen. No, eipä tuo tietekään ole minulta pois, eikä muiltakaan, mutta jokseenkin sivusta seuraajana jäi välillä ihmettelemään, että onkohan tässä nyt varmasti ihan samasta lajista kyse... Arvostelulaji, näinhän se menee ja näillä mennään. Ja jos ei arvostelun näkemyksiä kestä niin sitten pitää kai vaan jättäytyä kotiin pois kisakentiltä. 

Virallisia tuloksia ei vielä minulla ole tiedossa, mutta ainakin Tonanza-Toivo-Super-Setä teki hienon ykköstuloksen 304 p, samoin Saara ja Pingu. Mutta ilmeisesti nämä pisteet eivät riittäneet piirinmestaruuteen. Hannalle ja Tosille niinikään hieno ykkönen 299, kuten myös Sarille ja Robbanille 297. Katin ja Inton pisteet myöskin yhdestä nollasta huolimatta mielestäni riittivät ykköstulokseen hyvinkin, mutta ehkä nämä tulokset siitä vielä tarkentuvat.

Me vähän Tuplan kanssa vain hengailtiin kisapaikalla. Tehtiin pikkuisen seuraamista, joka oli taas _aika_ levotonta. Pihassa vähän ruutua, seuraamista, tunnaria ja stoppeja. Nämä ihan hyvin. Illalla piipahdetaan Riitan ja Onnin kanssa Nokian majalla, ehkä pyydän vielä Riittaa tekemään tunnarin ja sitten näillä mennään kohti huomisia seikkailuja :-).

2 kommenttia:

Krista kirjoitti...

Eiköhän me kaikki kilpailijatkin ihmetelty niitä kymppejä.. Tai siis suurinta osaa niistä, olihan siellä jokunen ansaittukin joukossa :) Mutta kaipa tästäkin shokista taas toivutaan :D Krista

PiaP kirjoitti...

totta - kilpailijoiden syytä tämä ei ole, jos nyt muutenkaan syyllistä kannattaa etsiä. Näillä mennään.