sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Ei ihan vielä ..

Tupla korkkasi tänään voivoi-uran Ikaalisissa, tuomarina Kurtti. Hän jatkoi ihan sitä samaa linjaa mihin eilen jäi :-).

Ensin paikallamakuu, Tupla oli siirtynyt nopeasti lonkalle, mutta oli vaihtanut kertaalleen myös toiselle lonkalle sekä nuuskutellut. Murrrr. Ehkä nyt harjoittelemme namihäiriötä makuussa. Tästä 10.

Tupla oli eka voittajan koira ja liikkeet tehtiin yhdessä erässä ja normaalijärjestyksessä. Seuraaminen oli aika perinteistä. Ei kylläkään painanut (tai ei ainakaan paljon) eikä onneksi haukahdellut lähdöissä. Muutama selkeä kontaktin tiputus, vasemmat käännökset yli. Tuli taakse askeleet sekä eteen askellukset, nämä aika hyvät. Taakse sen pitäisi tehdä vielä suoremmassa. Juoksussa mielestäni pompahti aluksi, vaikka yritin kyllä lähteä liikkumaan rauhassa. Tästä 10.

Liikkeestä istu 10, tämä oli minulta taas oikea suoritus ja kait Tuplaltakin.

Luoksetulon stoppi hyvä. Sitten jo vähän kyttäsi maahanmenoa ja ilmeisesti tästä syystä jäi maahanmenon vajaaksi. Olisi ehkä ollut järkevää antaa uusi maa-käsky, mutta hetken odotin että menisi itse alas asti. Sitten liikkuri jo käskytti seuraavan. Hitaampi loppuosa kuin muut pätkät. Tästä 7.

Ruutu suunnitellusti, annoin sen itse hakea paikkaa ennen stoppia. Sijoittui sinne oikeaan reunaan, mutta ihan reilusti ruudussa. Haisteli maata, kun menin kohden. Seuraamisosuudessa veti komeasti oikealta ohi ja kurvasi sieltä sivulle... Tästä 9.

Sitten hyppy, kiersi oikealta takaisin :-((. Tämä oli tyhmä virhe. Mun pitäisi varuiksi heittää enemmän vasuriin ja lisäksi heitto jäi turhan lähelle. Toki, Tuplan PITÄISI tehdä paremmin töitä ja tulla takaisin hypyn kautta, mutta nyt ei tehnyt töitä.

Metalli aika ok. Tuonti voisi olla mun mielestä määrätietoisempi ja kapula saisi olla vielä tiukemmin suussa. 10.

Tunnari. Olin aivan varma, että toi oman. Haisteli ja kiersi kehän ympäri ja nosti klo 9 ja toi mulle. Mutta voih, se olikin klo 12 se oma. Ei merkannut sitä mitenkään. Eli näytti oikealta, mutta ei tehnyt töitä. NO, ei tämä tietty mikään yllätys nyt ollut, mutta melkein jo uskoin, että kyllä se voisi onnistua.

Kaukot. Alkoi istumisella, se olikin napakka ja hyvin. Samoin siitä is-sei hyvin pysyi paketissa. Sei-maa ei tehnyt taakse kunnolla, siirtyi vähän eteen. Maa-sei hyvin, sei-is meni suoraan maahan, korjasin tästä istumaan. Näistä 8. Liikkui siis eteenpäinkin, koska ei tehnyt kunnolla taakse töitä.

Kokonaisvaikutus 10. Olihan sen mielestä kovin kivaa tehdä ja hyvin rennolta Tupla vaikutti koko ajan. Mielestäni palkkaamattomus ei vaikuttanut tänäänkään mitenkään (toki, saattoi vaikuttaa juurikin siihen tunnariin!). Kaiken kaikkiaan ihan kivaahan kehässä oli, vaikka tietty nollista ei nyt kovin iloisia ollakkaan! Mutta treenit jatkuvat ihan hyvillä mielin.

Ei kommentteja: