maanantai 2. elokuuta 2010

Tokottelut Mutalassa

Aamupäivällä treffasin lauman Toivasia Mutalassa. Otettiin pikku tokoilut, Tupla teki vähän kaikkea.. Ei pitäisi ihan näin täyteen yhtä treeniä ahtaa.

Tupla aloitti seuraamisella. Olen nyt tehnyt tamppausta, mutta se tuntuu pahalta :-(. Tupla ei väisty ja on ihan kauheaa mätkiä sitä jalalla leukaan ja milloin mihinkin. En tiedä. Ei ole kivaa treenata koko seuraamista tällä(kään) tavalla, toinen vain yrittää ja yrittää ja saa vain jalasta :-((.

Tehtiin myös liikkeestä maahanmenoa, oli taas nopea ja hyvä.

Sitten hyppyä. Ei osannut istua ollenkaan. Jouduttiin hinkkaamaan ja hinkkaamaan, kunnes jo osasi istua hypyn taakse. Vähän vielä vaiheessa..

Toisessa setissä ruutua ja merkkiä. Ensin merkin tarjosi eteen, mutta uusinnalla jo muistui oikea paikka. Ruutu oli kerta laakista niin hieno (tyhjä ruutu), että sitä ei uusittu. Erikseen loppuosaa, taas tuli ensin lujaa ohi, uusinnalla muisti pysähtyä.

Tunnari, jossa Hanna vei kisamaisesti kapulat. Tupla haisteli ensin kaikki läpi vissiin kahteen kertaan, mutta sitten toi mitä sattui vissiin kolme eri kapulaa. Uusinnalla teki täydellisesti, haisteli ja nosti omansa. Näitä vaan pitää ottaa, vaikka virheitäkin tulee.

Luoksetuloa, hyvin eteen ja hyvällä vauhdilla, mutta itse stoppi oli huono, joten se piti uusia ja voimakkaampi vartaloapu mukaan. Johan pysähtyi.

Kiitos Hannalle seurasta!

Illalla on tehty taas yhtä sun toista pihatokottelussa. Tunnaria ja kaukoja, joissa jumitus on nyt toistaiseksi poistunut. Noutoa myös testattu, mutta hyvin se tulee! Olin valmistautunut huutamaan ja näyttelmeään, jos törmää, mutta ei törmännyt. Kuolat vaan jäi housuihin.

Kauheasti olisi treeni-intoa. Ja paljon pitäisi treenata. Muutama viikko avoimeen aikaa, joten siinä mielessä ihan hyvältä näyttää.

Ei kommentteja: