lauantai 10. heinäkuuta 2010

Paikalla oloa ja muuta puuhaa

Huhh hellettä. En valita. Nautin auringosta ja lämmöstä!

Tupla otti tänään paikkamakuusetin Eteläpuiston tokokokeessa, saatiin kolme meille vierasta koiraa kaveriksi! Hienoa! Tupla tyttöjen väliin ja normi alo-paikalla olo. Naapurikoira teki paikka istumista, meni maihin ja omistaja tietty kävi säätämässä uudelleen paikoilleen, kaksi muuta lähti paikalla olosta sitten muuten vain :-). Toinen ihan heti alkuunsa ja toinen lopussa. Mutta Tupla pysyi paikoillaan! Olipas kiva asia!! Tätä nyt kuitenkin jatketaan vielä uesampaan kertaan ennen sm-kisoja.

ETeläpuistossa treenasin myös muita alo-juttuja. Se jäi mieleen, että maahanmenossa jäi vajaaksi. Nyt täytyy taas muistaa, että en saa alkaa yhtään liian aikaisin kaivaa lelua esiin, taisin nyt tehdä niin, kun ajattelin palkata heti maahanmenosta. Seuraamisessa painaa, sitä en saa pois sm-kisoihin, mutta jos vielä joskus. En vain oikein tiedä miten. Tänään pihassa taas sain sen paremmin irti jalasta, mutta ei se helppoa ole.

Kotipihassa on otettu ruutua ja merkkiä. Tänään tarjosi merkkiä puoleen väliin ... odotti siis pallonheittoa. Noo.. ehkä tämäkin tästä korjaantuu. Ruudussa ollaan yritetty nyt löytää oikea paikka ilman käskyä. Vaikeata, varsinkin jos ei ole ruudun nauhoja. Tänään teki pari tosi hyvää paikkaa, mutta eilen oli vaikeaa - menee takaa yli.

Ainiin, tänään Eteläpuistossa otin Tuplan rannalle, sehän ei ui. Kävelin rantaan itse niin syvälle, että ei housut kastunut. Tupla singahti aivan ykskaks yllättäen loikkimalla uimaan kohti ulappaa! Pelästyin ihan hirveästi, että mikä helvetti sille tuli!? Sehän ei ole uinut aiemmin. Huusin ja kahlasin perään ja heiluttelin palloa kuin heikkopäinen ja se vain ui keskemmälle. Lopulta se katsoi minuun päin ja lähti tulemaan palloa kohden. En kyllä tajua mikä sille iski. No, loppu hyvin, kaikki hyvin, nyt se ui ihan mielellään :-)

Ei kommentteja: