lauantai 31. heinäkuuta 2010

Leirillä

On se aina vain yhtä hieno kokemus tuo Tending-leiri. Rankkaa, mutta hienoa ja hyödyllistä. Itse olin leirillä to-la, eli tuo sunnuntai jäi väliin. No, sellaista se on ..  Ohjelmassa Tuplalla oli tokoa a la Jontte ja hakua omatoimiryhmässä. Leirielämä sujui Tuplan (Viskikin oli toki mukana) kanssa yllättäen hyvin, ihan niinkuin se alkaisi pikku hiljaa sosialistumaan!? Huoneessakaan ei Viljolle, Toivolle tai Metkulle sanonut mitään, tokikin mun pojat majailivat kompostihässäkkä-häkissä, mutta silti hyvin sujuvasti kaikki meni. Kiva juttu! Hiidenhelmen ruokintapolitiikka ei ansaitse kovin suurta plussaa... ruoka oli jälleen aika hmm.. mautonta ja muutama sai jopa vatsatautiakin siitä - tai siis jostain muusta. Ei kiva.

Treeneistä tarvinnee kirjoittaa tarkemmin, mutta hakuiluissa kokeiltiin haamuja. Tuplan hajuhaut on vähän niin ja näin. Menee maalimiehille hyvin, tuntuu motivoituneelta, mutta keskilinjalta hajuhauille lähdöt on jo tökkinyt mua jonkin aikaa. Se haahuilee ja yrittää jäljestää - ei hyvä hajuhaku teemaan!! Mua on se alkanut ärsyttää. Nyt oli hyvä hetki kokeilla haamuja, kun treenattiin kolmena päivänä peräkkäin. Haamut oli ihan jees, mutta täytyy testata ne pidemmällä aika välillä. Tupla ei kiehunut niistä yli, toimi ihan oikein ja toivottavasti hajulla löysi äijät. Mutta aika näyttää mitä näiden kanssa pitää tehdä.

Tokossa otettiin Jontten ryhmässä ruutu, seuraaminen, luoksetulon stoppi ja nouto. Tupla oli kyllä oikein pätevä. Kirjoitan näistä tarkemmin + muutamasta muusta liikkeestä. Tulipa taas tuhannesti tokointoa lisää, kun katseli kaiken maailman arvokisamitalistien "hinkkaamista ja hiomista". Tätä lisää!!!

Tupla tokotteli myös paikka istumista + paikka makuuta, hyvin ja rauhassa (paitsi taas makkaralonkka-asento)! LIsäksi testailtiin eri hypyillä avo-hyppyä, sekin alkaa sujua. Tunnaria myös, hmm... se on vähän arpapeliä, mutta tähänkin nyt Jontten metodit mukaan ja rohkeasti vain liikkeenomaisesti, meni syteen tai saveen. No, näistä kuulumisia tarkemmin.

1 kommentti:

MaiRa kirjoitti...

Saako kysyä kuka on Jontte?