keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Lepopäivä

Oho, mitä ihmettä. Tämä päivä vain lepuutellaan ?! Näin on. Tuplalta eilen poistettiin se yksi etuhampaista, joka oli jossain vaurioitunut. Hampaan juuret olivat kolmessa osassa, että ihan hyvä oli tehdä poisto-operaatio. Tupla oli lääkärillä ensin hyvin reipas, hymyili leveästi hoitajille ja lääkärille (äitinsä poika, kyllä. Myös siitä syystä, että Sinalta on samainen hammas poistettu...). Ja kun tuli aika tuikata rauhoitusaine, Tupla kiljahti sydäntä särkevästi piikistä!!! Tupla!? Mulla ei ole kukaan koirista koskaan huomannut edes mitään piikin pistoksia, mutta Tupla kyllä huomasi ja ehkä ihan lievästi ylinäytteli tilanteen vakavuuden....  Rauhoituksesta herättyään Tupla oli hieman epäluuloinen Jurvalankadun henkilökuntaa kohtaan, mutta kyllä pikkuisen häntä heilahteli ja lopulta parit pusutkin lääkäri ja hoitaja sai.

Varoajan vuoksi jää nyt 13.8. tokokoe väliin. Täytyy etsiä uusi sopiva koe mihin vielä mukaan mahduttaisiin.

Huomenna aamulla pakataan auto täyteen tavaraa (taas..) ja lähdetään kohti T-leiriä. Hienoa!! Joten kuulumisiin hieman myöhemmin. TAAS näihin kuviin ja tunnelmiin (kuvat Marja Rantala):
Joukkue Suomen Mestarit v 2010: Pia ja Tupla, Katja ja Zen (Tending Airbone), Jessica ja Mac (Tending Knight), Christa ja Vip (Tending Vip) sekä Leea ja Kaiku (Tending Overpower)






Ja täällä ollaankin sitten vaihdettu järjestystä, eli vasemmalta Leea & Kaiku, Jessica & Mac, Christa & Vip, Katja & Zen sekä Pia & Tupla



SM/2010 kultaa Katja ja Zen, hopeaa Jessica ja Katla, pronssia Heidi ja Mette. Onnea!

Ei kommentteja: