sunnuntai 1. syyskuuta 2013

PM tokot

Kangasalla tänään piirinmestiskisat, sadetta piisas, mutta huonompikin keli ennusteen mukaan "piti" olla. Mukaan lähdettiin avoimin mielin, kun treenimäärät olivat todella onnettomat... Tuomarina Salme Mujunen ja näin jotenkin se meillä meni:

Paikka istuminen ja makuu 10 ja 9,5. Ei todistusaineistoa, mutta tuomarin mukaan makuussa heti lähdettyäni se perinteinen pieni nuuskasu..

Paikalla oloissa kehään mennessä Tupla tuntui huonolta, nappasi jalkaankin ja olin aivan nanosekunnin päässä laittaa se kiinni ja viedä autoon :-((. Ennen yksilöliikkeitä otin sen hyvissä ajoin kentällä ja seurautin pitkähköä pätkää ja annoin sille pallon pitkäksi aikaa pureskeltavaksi. Luulen, että samalla myös "huomasi", ettei ollakkaan pk-kentällä... Ja tuntui rauhoittuvan tai siis rentoutuvan.

Yksilöt aloitettiin seuruulla, 7,5. Tuplaksi tämä sujui hyvin, se tuntui yhtä käännöstä lukuunottamatta rennolta. Kontakti oli Tuplalle hyvä! Oikeastaan olin ihan tyytyväinen! Tuomari totesi "onhan se kovin tiivis" :-D.

Idarissa seiso-istu-maa, 6. Istumisessa en ehtinyt antaa edes käskyä, kun oli jo maassa :-o. Oikein perusteellinen treenaamattomuus virhe! Tästä eka setti poikki.

Sitten pelkkä ruutu, 8,5. Meni takaa liukastellen yli ruudun nauhat jalkojen ympärillä :-o. Korjasi paikan itse, loppuosa tuntui siistiltä.

Ja ohjattukin ainoana liikeenä.. Siitä 9,5. Oli ihan ok, paitsi alun typerä typerä haistelu sivulla!!

Loppuosa alkoi metallilla 10. Ihan ok. Ja tunnari oli oikeastaan tosi hieno, haisteli siististi kolme ekaa, reagoi omaansa ja tuli ihan vauhdilla 10. Kaket 9, ei ehkä oikeasti noin hyvät, tuli seiso-istulla jonkun verran eteen.

280p ja jaettu neljäs sija Inton kanssa. Ylivoimaisen voiton veivät Tosi ja Hanna-Mari todella siistillä sarjalla 314!

Oli kiva kisata! Ehkä mä tästä vielä innostun ;-)???
NPKHn joukkue hienosti kolmantena - ei siis ihan päästy järjestämään ensi vuoden kisoja, harmi ;-). Tiia Sihvonen napsasi muutaman kuvan, tässä yksi -ihme kyllä - onnistunut kuva!
Ei kommentteja: