maanantai 1. heinäkuuta 2013

Sm kisat Pieksämäellä

Vaikkei tuloksella juhlittu (255p) niin fiilis jäi silti reilusti positiivisen puolelle. Ensinnäkin onnistunut reissu kaikkinensa ja toisekseen - Tupla on kyllä varsin pätevä kisakumppani :-). Tai pitäisikö jopa sanoa, että ensinnäkin Tupla on pätevä kisakumppani ja toisekseen onnistunut reissu. No, niin tai näin.

Kiitos NPKHn seurueelle, hienosti homma toimi!! Ja Tiialle kuvista kiitos!  Ja Hannalle seurasta kiitos! Ja kiitos kiitos jne jne.

Lauantaina oli sairaan kuuma. Me mentiin kehään vasta järjestysnumerolla 83, ja se tarkoitti ajallisesti iltapäivän paahdetta.. Olkoonkin, että myös heti aamusta oli turkasen kuuma. Edellinen yö meni Hikka-pennun kanssa valvoessa, se ei ollut kovin järkevä ratkaisu näin jälkeenpäin ajatellen. Mutta toisaalta, taso sm-kisoissa on niin kova, ettei meistä vaan ihan sinne kärkikahinoihin ole, se on selvä.

Paikalla makuut meni hyvän arpaonnen piiriin, muut kehät olivat lounastauolla ;-). Istuminen 10 ja makuukin Tuplaksi tosi hyvä, yhden kerran oli haistanut maata 7.


Yksilöt alkoivat ohjatulla, siitä 8. Oli näyttävä suoritus mielestäni, mutta ennen luovutusta aivan selkeästi puri kapulaa ja lisäksi luulen, että luovutus olisi pitänyt olla paremmin irti minusta.
Luoksetulo oli ihan hieno, 8. En osaa juuri nyt paremmin virheestä sanoa, mutta varmasti aina voi tehdä asiat paremmin.
Seuraava kehä oli seuruu, siitä 8 - varmaan meidän tähtihetkiä arvokisoissa :-D. Tupla aloitti seuruun ihan kuutamolla, läähätti ja oli ihan onnettoman huono. Jotenkin se alun käännösten jälkeen heräsi työvireeseen (mutta ei siihen normi hössötysseuruuseen) ja sehän tuntui aika kivalta jopa!! Tuplaksi ;-).
Ruutu oli monelle kopastuskivi. Ilmeisesti punaiset merkit nurmella ei ollut kovin hyvä idea, lisäksi lippusiimat kelta-punaisilla viireillä sekoitti. Tuplalle 7,5, tuli tosi tyhmä virhe... Meni ensin takaa yli (tätä on välillä sattunut, nuorempana enemmänkin), mutta ehdin toppauttaa sen käskyllä.. Kun en antanut maa-käskyä, hakeutui itse parempaan paikkaan, sanoin top + maa. No, olisin voinut vähentää vähän pistemenetystä, jos olisin vain käskenyt maahan. Loppuosa siisti. 

Sitten metalliin, 7,5. Metallissa olisi pitänyt sanoa, että otetaan yksi lauta lisää. Se oli tosi matala ja Tupla hyppäsi naurettavan huonolla asenteella kapulan kanssa takaisin ja rapsaisi takajaloillaan. Muutoin oli ihan siisti.
Idari oli varmaankin meidän paras suoritus ikinä, riittävä helle saa liikkeelle ihmeitä aikaan ;-). Arvosteluna 8,5, mutta tuntui kyllä kivalta!

Lopuksi, aivan järjettömän kovassa kuumuudessa tunnari ja kaket. Tunnarista 7,5, hieno ja rauhallinen haistelu + nopea reagointi, mutta onneton paluuvauhti, ihan ravilla.
Kaukot oli ehkä yhdet parhaista kisakaukoista Tuplalta. Niistä 8. Ei se oikein tehnyt, mutta lähes ;-).


Sunnuntain finaalisuorituksia oli upea seurata. Aivan järjettömän hienoja suorituksia, tuomarointi ei ollutkaan ihan niin hienoa katsottavaa..Käsittämättömän hyviä koiria Suomessa on, ei siitä mihinkään pääse.

Ja tässä vielä tunnelmat kertaalleen :-DEi kommentteja: