torstai 4. heinäkuuta 2013

Peekoot Niihamassa

Tiistai-iltana oli isohkot pk-tottistreenit Niihamassa, kisanumerot rinnassa ja kaikki :-). Oli hyvät treenit kaikkinensa, noita pitää saada vielä lisää ennen elokuuta.

Ilmot hyvin ja skarpisti, perusasennossa myös odotti hyvin skarppina - pakko oli vapauttaa ja palkata. Taas eka pätkä seuruuta aika huono.. Däääm. Henkilöryhmä aika ok. Jäävät aika ok, siinä seuruukin taas tuntui paremmalta. Jääviä voisi taas vahvistella palkaten. Noudot hyvät ja vahvat, pitotreeniä ehkä pikkuisen pitää kuitenkin vahvistella.

Paikallamakuu sinällään ihan rauhassa ja rento, mutta alkoipa sitten lounastamaan maatessaan ruohoa :-O. Siitä tiukka huomautus, jonka jälkeen makoili ihan kivasti. Tää paikallamakuu on niiiiiiiiiin meidän juttu.... Makuusta pois tullessa on tosi hankalaa saada sitä hyvään kontaktiin, tätä pitäisi treenata. Eihän tossa sinällään ole mitään arvosteltavaa, mutta ärsyttäähän se, kun selkeästi sanotaan, että seuraa - ja toiminta EI ole sen mukaista.

Eteenmeno otettiin erillisenä ihan treenien lopuksi. Ei nähnyt eteenvietyä palloa, kun oli tosi pitkä ruoho.  Juoksulinja meni viistosti vasempaan, kun ei maahan käskyä kuulunut eikä palloa näkynyt, päätti tehdä lopulta itse maahanmenon :-D. Jouduin uusimaan pariinkin kertaan, kun aina lähti toi linja vinoon, ei siis nähnyt palloa yhtään... no, saatiin loppuun suorakin. SEuruu ei nyt ihan mallikelpoista ollut, mutta yritetään parantaa...Ei kommentteja: