lauantai 25. elokuuta 2012

Tokot

Pitkästä pitkästä pitkästä aikaa Katin ja Inton kanssa tokotreenit, olipa mukavaa!  Ja taaaaas niitä lahjoja :-).

Tupla aloitti seuruulla, Kati häiriköitti. Oli taas vähän haasteellista Tuplalle, mutta hyvä treeni. Kainalopalkka oli paikoillaan, mutta tehtiin kyllä pitkää pätkää. Palkkasin muutaman perusasennon namilla, ne tuppaa kainalolla vähän jähmettymään. Lisäksi seuruu aukesi paikoitellen aika paljonkin, kunpa ensi kerralla muistaisin taas kokeilla kytkettynä, sillä saisi heti paikan napakasti taaemmaksi, jolloin se ei myöskään aukea.

Idari, maa-sei-is. Asennot taisi olla ihan napakat, maahan annoin taas väärällä jalalla käskyn ja koira parka jäi melkein jalkani alle.. Erityisesti seisossa asennon pysyminen suorassa olisi nyt syytä ottaa ohjelmaan, ei liikuttanut nytkään, mutta tosi kierossa se katsoo perääni. Käännös vasempaan uusittiin, kun teki jonkun ihme kyyläyksen merkkiin.

Luoksetulossa Kati heitti stopista pallon. Lisäksi seisosta eteen asti. Ei tähän muuta.

Ruutu ensin palkka sisäänmenosta+seisominen (jäi aika taakse, oli ulkona takaa). Sitten erikseen loppuosa, siististi. Sellainen havainto, että aukeaa vähän seuruuseen tullessa takaa, tätäkin voisi tarkkailla, että onko tapa vai vain vahinko.

Toisessa setissä ensin metallin heittoa ja kontaktin vaatimista. Ensin liikutti etujalkoja heti käden siirryttyä taakse, tästä tiukka huomautus! Näitäkin pitää jatkaa.

Ohjattu ihan siisti, mutta merkillä kovin takana. Tätähän aina silloin tällöin esiintyy ohjatussa. Pitääkin tarkkailla. Lisäksi vinosta tuonteja, oikea oli taas tosi vaikea. Lisäksi sivulle siirtymisiä, jossa pari ok, mutta taas laiskotteli osan. Tähän edlleen askelsiirtymä eteen ja/tai käännös oikeaan. En nyt jatka sitä "ravistelua", kun se ei jotenkaan tunnu kolahtavan Tuplalle yhtään.

Tunnari kisamaisesti. Rauhallinen odotus, siististi kapuloille. Hyvin haisteli yksi kerrallaan, yksi kummallinen sivupoikkeama mahtui haisteluun, reagoi ja nosti hyvin. Vauhtipalkka.

Kaukoja. Kati kyyläsi vierellä ja kertoi, kun piti takajalat paikallaan. Olin aika lähellä, joten tähän tuli suht kivasti vaihdot. Ensi kerralla pitää muistaa tehdä kaukot alkupäässä, ei lopussa.


Ei kommentteja: