keskiviikko 29. elokuuta 2012

Tenavatokot

Melkoiset häiriöt saivat kolmikko Eemeli, Ella ja Veikka aikaan tämän päivän tokotreeneissä :-D. Siinä ei merkit, klikkerit tai pallot säästyneet...ihan kaikkea taas satoi taivaalta...

Tupla aloitti seuruulla. Hanna kuittasi heti, kun alkoi aueta takaa. Yritti taas puskea turhan eteen, hihnassa korjasin. Ilman kainaloa oli selkeästi jälleen huonompaa kuin kainalolla. Erikseen vielä vähän sivusiirtymiä, peruutusta ja perusasentoja. Vasen sivusiirtymä oli tosi vaikea.

Idari, muuten aika hyvä, mutta kakkosvälin seuruuseen pitää keskittyä - taas ryysi ihan kummasti siinä.

Luoksetulossa vain asennoista eteen / vauhtipalkka.

Ruutu kokonaisena. Ihan ok, siirryin loppuosassa vasempaan, että joutuisi tulemaan seuruuseen tarkemmin ja vähän varovaisemmin.

Toinen setti kaukoilla. Teki itseasiassa tosi hyvin! Ensin vähän koomailua, kun lapsukaiset päättivät tyhjentää lelukassin ja niitä palloja todellakin satoi... Kun koomailusta pääsin huomauttamaan, pystyi tekemään ihan hyvin pallosateesta huolimatta. Tässä liikkeessä on pientä edistystä havaittu :-).

Tunnarissa paljon kapuloita, tää oli oikein hyvä. Siisti "sisäänmeno" ja ihan hyvä työskentely. Vauhtipalkka.

Ohjattu vasen, nyt merkillä aika hyvin! Tosin ensin karkasi merkki, mutta Hanna löysi uuden tilalle :-D. Pikku häiriöistä johtuenKO minä sanoin oikea tuo ja näytin vasen tuo... Ihme häkkyrälähtö Tuplalta, mutta ei ehkä ihme ;-). Toi kuitenkin sen mitä ajattelin ja näytin...  vauhtipalkka.

Piti vielä pari juttua tehdä, mutta jätimme tähän.

Nokian Uutisissa oli meistä juttu! Jännityksellä odotin mitä on tekstissä, mutta se oli ihan kelvollinen.
Ei kommentteja: