sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kyyyyyyyyy

Päällimmäisenä on jälki- ja esineruututreeneistä vain se hemmetin kyy, joka luikerteli Audin takapyörien vierestä metsään. Se OLI ISO. Ja inhottava. Yök. Harvoin on niiiin hartaasti tullut tallattua esineruutualue kuin tänään....

No, ne treenit. Heidi ja Aron olivat meidän seuranamme ihan uudessa jälkimetsässä tässä Nokian kupeessa. Hyvä metsä olikin (pl. kyy), haastavan erilainen ja montaa eri maastosorttia. Jospa sitä vielä joskus sinne uusiksi...ehkä...

Esineruutu ensin, kapea ja kivikkoinen (kyy...). Takakulmissa esineet ja edessä aukealla jäkäläkalliolla yksi. Etuesineen Tupla nostikin heti. Vasen takakulman esine oli sellaisen pienen kallionnouselman alareunassa ja tätä Tupla hetken kyllä paikallisti ja pyöri, mutta hyvin malttaa nyt pysyä kapealla alueella etsimässä! Toinen takakulma oli myös vähän erilainen, metsäpolku kulki alueen läpi ja jätti takakulmaan sellaisen kaistaleen, josta oli koiran tosi helppo jättää tarkistamatta, jos jatkoi vain polkua "luonnollisesti" eteenpäin. Tätäkin Tupla joutui hetken surffaamaan ennenkuin löysi, ei mennyt ensimmäisellä kerralla ihan takakulmaan asti vaan kaarsi aiemmin takaisin etuosaan, josta taas jatkoi itsekseen takakulmaan :-). Ja nosti esineen. Kuitenkin ihan hyvä suoritus, pysyy kapealla alueella eikä juokse reikä päässä vaan selkeästi tekee töitä keskittyneemmin.

Jälki oli kilsan mittainen, jana vasempaan, keppejä kuusi. Jälki taattua Heidi-laatua, riittävän haastava! Ja toi metsikkö tarjosi kyllä monenlaista vaihtelua kilsan matkaan. Jana oli tosi hyvä, pieni tarkistus ja vasempaan singahti. Jess! Hurmostilassa huitasi sitten ekan kulman ohi ihan reilusti, ehkä jopa 5-10 metriä??!! Toki, itsenäisesti palasi takaisin oikeaan paikkaan, kun eihän sillä ole mitään muutakaan tapaa ratkaista ongelmaa. Kepit nousivat kaikki tosi hienosti ja muutenkin ihan hyvä jäljenajo. Yksi hauska kohta oli, kun Heidi oli kävellyt kahden melko ison kaatuneen kuusen päältä eikä Tupla meinannut millään uskaltaa (???!!!) mennä sen ensimmäisen ison kuusen yli. Yritti laittaa tassun siihen kuusen oksien päälle, peruutti takaisin, yritti kiertää, taas yritti tassulla vähäsen :-D. EN ole sitten ihan justiinsa nähnyt mitään mitä Tupla pelkäisi, mutta tuo oli kyllä sen mielestä vähintäänkin outo eikä jostain syystä oikein hahmottanut mitä kuusen alla/takana on. Meni kuusen yli, kun sanoin sille, että kyllä siitä voi ihan rohkeasti mennä :-). Toinen kuusi sen jälkeen oli vähän pienempi ja sen Tupla kiersi - rontti ;-). Olipa kummallisen vaikeaa mennä kuusen yli!?

Seuraavat jäljet sitten T-leirillä.

1 kommentti:

Heidi S kirjoitti...

Kiitos Pia vielä eilisestä, taattu Heidi laatu-kommenntti on hauska :-) Ilolla tulemme taas treenailemaan, kun löytyy sopiva ilta.