perjantai 29. kesäkuuta 2012

PK-treenit Mutalassa

Onhan tässä pihassa vähän tokoteltu, mutta torstaina päästiin ihan isompiin pk-treeneihin Mutalaan. Tupla teki ensin paikalla olon, oltiin Kaarinan ja Hiskin parina. Paikka makuu ihan rauhallinen, noutojen alkaessa oli IHAN PAKKO taas vähän alkaa kyylätä tarkemmin Hiskin suuntaan. Tässä kohden heittelin piilosta palloa esiin (en vapauttanut Tuplaa) ja se tehosi aika hyvin, ei enää Hiski käynyt kauheasti mielessä.

Otin kaikki muut liikeet paitsi eteenmenon, palkkailin välissä. Seuruussa sai pari palautetta, kontakti taas tippui ja henkilöryhmässä meinasi jälleen mennä haisteleen ensimmäistä ihmistä - tätä on sattunut ennenkin, onneksi sain nyt kunnolla itse teosta kiinni!

Jäävistä istuminen tuntui hitaalta, mutta sentäs istui. Tästä palkka. Maahan meni varmaan ihan normisti, osasi tulla eteen luoksetulon + sivulle siirtyi hyvin. Seisominen vähän löysä, palkka suorasta vauhtiluoksarista.

Noudot muuten ihan ok, mutta pikkuisen piti alkukyylästä huomauttaa sekä a.lle meinasi väärällä käskyllä karata. Nyt on pakko aloittaa nojaamisen poiskouluttaminen, varsinkin 2 kilon kapulalla nojaa ihan kunnolla.

Huomenna mennään Nokian jälkikokeeseen. Mielenkiintoista nähdä toi tottis huomenna...

Ei kommentteja: