lauantai 30. kesäkuuta 2012

Jesss!!

Tänään Nokialla Tupla saavutti kolmannen ykköstuloksen ja näin ollen näyttelytulosta vaille käyttövalio! Aika hieno juttu, ikää on kolme vuotta ja pari viikkoa päälle - eikä sekään, mutta se, että tämän päivän koe OLI HYVÄ!

Aamulla aloitettiin tottiksella, koska kokeessa oli tottiksen perusteella karsinta. Me oltiin kolmannessa parissa ja tuomarina tosi tarkka ja HYVÄ Virve Köppä! Ensin liikkeet. Harmi, mulla oli taas autossa kamera, mutta en sitten muistanut antaa sitä kellekkään, joten videomateriaalia ei ole. Seuraamisessa tärppi moneen kertaan, yhden kerran louskasi pahemmin ja pelästyi itsekin ja teki sellaisen helvetinmoisen kaarroksen seuruussa :-O. Muutoin tällä kertaa kontakti pysyi paljon paremmin yms., mutta nyt tärppimistä taas esiintyi hemmetisti. Selkeästi oikein kokeili, että sanonko mitään.. Ihmeellistä oli silti se, että rauhoittui loppua kohden aika hyväksikin seuruuksi. Ehkä se vielä joskus.. Muistaisin, että sai arvosanaksi hyvän, koska oli "rauhaton" :-).

Liikkeestä istuminen tuntui ihan ok:lta, taisi saada erinomaisen.

Makuussa valmistelevassa painoi turhaan, tippui hyvin alas, mutta oli lähes samantein pompannut puoli-istumaan :-(. Luoksetulo oli vauhdikas ja aika siisti loppuosakin, sivulle inasen vajaaksi. Taisi tulla tyydyttävä.

Seisominen oli tuomarin näkemyksen mukaan tosi hyvä kokonaisuuteena, sivulle inasen vajaa. LUulen, että erittäin hyvä. Vaikea sanoa itse miten pysähtyi, luulen että oli kuitenkin taas tehnyt stopin tapansa mukaisesti turhan löysästi - tähän pitäs saada edelleen voimaa lisää.

Tasamaa oli vauhdikas ja aika näyttävä. Irrotti, mutta ihan VÄHÄN pitkillä piuhoilla ;-). Sivulle siirtyminen taas vajaa. Tää oli joko erinomainen tai erittäin hyvä.

Hyppynoudossa takaisin tullessa kosketti esteeseen. Heitto meni vähän turhan sivuun ja lähelle, luulen että siksikin hyppy tuli vähän huonosti. Ja sivulle vajaa. Tämä taisi olla vain hyvä. Mutta IRROTTI HYVIN!!

A-este oli tosi siisti ja vauhdikas ja IRROTTI!! Ja sivulle vajaa... Erittäin hyvä kait sekin oli.

Eteenmeno oli upea :-). Hyvä etten itsekin tuulettanut ;-). Maahan jäi todelliset liirausjäljet, kun heittäytyi ihan vauhdista maihin. Makee. Erinomainen ja tuomarin sanat VAU (pienestä sitä pitääkin näköjään itse repiä suurimmat ilot :-D).

PAIKKAMAKUU HILJAA JA RAUHASSA!!!! Huippua, huippua!!! Erinomainen. Tottispisteet 90, olin todella tyytyväinen suoritukseen. Tulleet virheet pitää saada pois, mutta tänään vire oli hyvä eikä mopo keulinut missään kohden. Tuomari oli tarkka ja tottispisteet jäivätkin yleisesti ottaen vaatimattomiksi.

Sitten about tuhannen odottelutunnin jälkeen päästiin jäljille... Maastot meille ihan uudet Porintien "varressa". Janalla taas hieno eteneminen, mutta vähän vajaa 40 metrissä kaarsi oikealle ilmavainun perusteella ja jäi vähän pyörimään jäljen päälle, ajattelin, että nyt on takajälki ja kääntyy ihan just. No, ei ehtinyt kääntyä, kun tuomari kutsui takaisin janalle :-(. Muuten jäljestys oli tosi varmaa Tuplaa. Ei mitään ongelmia missään vaikka ohjaaja vähän epäili saniaissettiin jääneen kepin - hyi minua. Hyvin kepit nousi ja jälkeä taaperrettiin tasan 1,5 km ja aikaa kului 19 min 50sek.  Takajäljestä Aimo Heino otti vain 2 pistettä, mikä ihmetytti suuresti. Samoin oli ottanut muiltakin, joten ei me oltu ainoita.

Sitten esineisiin, vähän epäilin miten käy, mutta yritin vain ajatella, että osaahan se..... Viime vuonna pm-kisoissa samassa ruudussa Tupla juoksi reikä päässä pitkin mäkeä.. Nyt teki todella loistavan ruudun, kolme pistoa ja kolme esinettä. Olin ratketa liitoksistani, koska ruutu oli niiiiin hyvä!! Huippua, että se nyt onnistui vaikka koiriakin oli jo aika monta ruudussa päivän mittaan ollut. Tällä systeemillä nyt ruutua jatketaan. Virve antoi esineistä ihan ansaitusti täydet pisteet.

Niin vain kävi, että varsin kovat 288 pinnaa saatiin kasaan ja näin viiden käyttövalioni on totta. Aika hassua. Tupla voitti kokeen ja mikä tärkeintä, minusta kerrankin koko päivän saldo oli pelkkää plussaa. Tottis ei ole vielä kunnossa, mutta ISO askel parempaan oli tämän päivän suoritus! Tästä painetaan suorinta tietä kohti elokuuta ja Hyvinkäätä.

Ja Hanna ja Hui toisaalla tahkosivat myös ykköstuloksen - jeeeeee!!! Samalla heille rotumestis hopeaa, hyvä me!


7 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Hienoa Pia ja Tupla! Supersuuret onnittelut!

T. Katri ja Mervi

Heidi S kirjoitti...

Ihanaa, että taas saa onnitella teitä, olette niin hyviä, on ollut ilo seurata Tuplan kasvua hyväksi jälkikoiraksi terkuin Heidi S

Hiippari kirjoitti...

Hyvä Tupla ja Pia! Kovasti paljon onnea!

Hanna kirjoitti...

Superhyper PALJON ONNEA!!!! JEEEEE!!!! Hyvä te =) Tästä jatketaan harjoituksia!!

Anonyymi kirjoitti...

Oikein paljon onneva!

t.Tarja&Nomi

Anonyymi kirjoitti...

Onnea!
Viides kva putkeen on aika makea saavutus! Siihen ei moni yllä.

Sirke

Anonyymi kirjoitti...

Suuret onnittelut:)

T: Riitta K.