tiistai 17. huhtikuuta 2012

Viitapuistossa vierailemassa

Kävin tänään Ikaalisissa Viitapuistossa muutamaa koiraa kouluttamassa. Tuplakin pääsi tietty treenaamaan! Ekat tämän kevään nurtsitreenit - vähän märkää ja helvetin kylmää.

Tupla aloitti humpuuttelemalla pitkästä aikaa kunnon kiertoja, kyllä poika nauttikin ja juoksi :-O. Tein tähän stoppeja pakoon juoksulla + kääntymisellä. Tää ei useammankaan toiston jälkeen oikein lähtenyt toimimaan toivotulla tavalla. Jotenkin mä muistaisin, että tämän hyllytin aikoinaankin samasta syystä. No, ehkä pitäisi olla sinnikkäämpi ja jatkaa pidempään, mutta taidan päätyä seuraavissa treeneissä kuitenkin tuttuun ja turvalliseen apuohjaajan ja pallon käyttöön... Kierrosta myös suora luoksetulo ja maahanmenoakin, nämä ihan ok. Lisäksi kierron kautta pari noutoa ja pidä-otteen parantamista.

Sitten mentiin ruutuun, hieeeno merkki vaikka ruutu vasempaan! Jess, jotain hyvää! Ruudussa valmiina pallo, jonka myös tajusi.

Tunnariin, johon levitin kaikki kapulat ja heitin neljä palloa loisteliaaksi lopuksi sekaan. Tupla meni ensimmäiseksi yhdelle pallolle, otti suuhun ja irrotti samantein, jatkoi haistelua ja reagoi kivasti omaan. Vauhtipalkka...

Idarin seuruuta, ei kainalopalkkaa. Hei, täähän tuntui hyvältä! Useampi pätkä, pari käännöstäkin aika korrektia, muutaman taas ylityösti hurjasti taakse.

Sitten vähän kaukojumppaa, ensin peruuta peruuta ja peruuta. Sitten sitä jumppaa. Hmm.. tänään oli parempi kuin viimeksi.

Lopuksi vielä vähän seuruuta, ilman kainaloa. Tuntui aika kivalta. Ei siis missään nimessä hyvä, mutta kiva :-D. Käännöksiin vauhdin himmaus + uusi käsky, vauhdin himmaus voisikin auttaa rauhoittumaan?!

Otin vielä kaikkien treenien jälkeen Tuplan uudelleen, kun kentällä oli hyppyeste.
Parikin heittoa meni ensin mönkään, kun taas kontakti oli metrikaulalla kohti heitettyä kapulaa.. Muutama muistutus ja sittenhän oltiinkin tooosi skarpisti. Näitäkin vaan pitäisi... Ihan korrekti hyppynouto.

Lopuksi pääsi vielä kiertämään, kun kentällä on niiiiiiin hienoa juosta urku auki... Kokeilin vieläkin stoppia pakoon juoksulla + kääntymisellä, mutta sama lopputulos.

Aamulla tein pihassa vähän seuruuta + jääviä sekaisin. Seuruussa ei kainalopalkkaa ja pihassahan se on aina rauhallisempaa. Lisäksi kaukojumppaa ja tunnari. Tunnarissa yritin saada Tupla halpaan siinä onnistumatta... Täytynee vielä tehdä ihan normi kisatunnarikin ennen viikonloppua..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Teidän treenit kuulosti hyvälle:-)

t.veli-Nomi ohjaajineen