sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Viikko taukoiltu ja nyt treenattiin

Koko viikko on mennyt vissiin pakkasta pidellessä tai jotain, mutta treenattu ei pikku sisäkaukottelua lukuunottamatta olla. No, tänä aamuna sitten singahdettiin hallille tutusti Hannan kanssa.

Tupla aloitti luoksetulon eri osioilla kiertojen kautta. Taas seisomisessa uusintaa, kun voisi tehdä sen alusta alkaen paremmin .. mrr. Luoksetulon loppuosassa jäi jostain syystä tosi kauaksi, liekö odottanut palloa vai mitä.

Sitten ruutua vähän eri kulmista, kierron kautta ja merkin kautta. Hyvin osasi hakea paikkansa.

Tämän jälkeen ohjattu oikea, palkatta tai siis kisapalkalla. Merkin matka oli vajaa, johtuen hallin mittasuhteista, mutta Tupla meni silti ihan hyvin merkin taakse. Ihan ok tuonti loppuun asti.

Sitten kisapalkalla metalli tasamaanoutona. Ruma nosto, olisi pitänyt puuttua siihen! Täytyy muistaa ottaa uusiksi jossain vaiheessa ja muistuttaa, että kapula otetaan myös tuossa noudossa _nätisti_. Loppuosa ihan ok.

Sitten tunnari. Parikymmentä kapulaa pitkähköltä matkalta. Alkuasetelmassa jouduin jälleen vähän huomauttamaan, kun yritti hinata itseään eteenpäin. Haisteli kapuloita törkeän kauan ja meni kerran agilityputkeenkin, luuli vissiin oman olevan siellä :-O. Hanna sanoi, ettei vaan kertaakaan osunut siihen omaan vaan kiersi kaikkia muita läpi. TOsi mainiosti jaksoi kyllä haistella ja haistella, sitten lopulta päätyi omalle asti ja sen sitten rekisteröi ja toi - palkka heti tuontimatkalta! Sinällään tälläinen on tosi hyvää treeniä, kun joutuu tekemään haistelua noin pitkään, olin tyytyväinen siihen ettei nostanut vääriä. Tietysti tossa jää aina vähän miettimään, että miksei osunut oman kohdalle aiemmin?

Toinen setti aloitettiin kaukojumpalla. Ensin peruutusten kautta down ja back, että sai hyvän takapään tuntuman. Sitten staattisemmin, ei kuitenkaan kisamatkalta. Oikeastaan teki tosi hyviä vaihtoja!

SItten idaria. Ensin pelkkä seuruu käskytyksin. Tää on kyllä ihan hanurista.. Sitten asennot is-maa-sei. Istuminen napakka, siitä heti namipalkka. Maahan menossa yritin uutta rytmitystä jaloillani ja jäi joka kerta istumaan :-o. Täytyy ehkä tota ottaa erikseen ensin muualla... Sitten, kun vaihdoin vanhaan rytmitykseen niin meni maahankin... Seisomisessa pallo heti palkaksi, kun tunsin tekevän asennon "taakse".

Seuraamista loppuun. Ei se siistiä taaskaan ollut, mutta häiriöt kesti todella hyvin. Käännöksissä taas lurpahti kontakti miten sattui. Jokohan mä alkaisin niihin oikeasti keskittyä. Olisi ihan hyvää pihatreeniä.

Saatiin muuten uudenlaista häiriötä, lähinnä ohjaajille, kun kentän reunalla ollut sakemanni kiljui ja huusi häkissään kuin mikäkin sakemanni - siis aivan järkyttävää meteliä. Meinas savu nousta korvista, mutta koirat eivät kyllä tainneet meteliä edes havaita.

Ei kommentteja: