sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Hulivili hurmiossa...

Hohhohh... enpä muista koska viimeksi Tupla on ollut NOIN hulivilinä treeneissä kuin tänään Katin ja Inton seurassa... Huohhh... Kyllä saatiin nyt kaikkea muutakuin virheetöntä suoritusta aikaan :-o.

Tupla aloitti kaukoilla, peruuttamalla vähän temputellen. Ja kierrokset oli heti ihan kaakossa.... vaikeaa oli erityisesti maa-seiso, jossa taas alkoi tehdä sitä pomppua eteenpäin. Huoh.

Sitten ohjattu, jossa merkkikin vähän huono ja liiraten vasemmalle kapulalle, liiraten luovutus ihan päin. Viereen taisi siirtyä siististi. Huoh.

Tämän jälkeen piti alkujaan tehdä tunnari, mutta siirsin sitä tuonnemaksi. Seuraamista siis. Ja ääntä. Ja aukesi nyt sitten takana ulospäin, tätä ei olekkaan aikoihin tehnyt. Liekö syynä se, kun olen korjannut jalalla tuota taakse ylityöstöä? Tai sitten kainalopalkka alkaa vaikuttaa... Ja ääntäkin taas saatiin alkuun. Huoh.

Idari. Asennot sinällään oikein, seiso vartaloavulla, mutta seuraaminen aika säätämistä. Huoh.

Sitten tunnari. Tämä nyt kohtuullinen, kertaalleen piti oman yli mennä, mutta sellaista nyt on ennenkin tehnyt.

Ruutu, jossa taas sujautti tosi reilusti takaa yli. Meni aika lailla liiraten ... yllättäen. No, nyt en sitten halunnutkaan enää tuollaista vaan odotin, että korjaa paikan. Ei pysähtynyt korjauksessa itsenäisesti millään, jatkoi vaan hilaamista ruudussa edes ja takas. Täytyykin ottaa taas ruudun paikan hakutreeniä viikolla, se auttaa tähän. Huoh.

Että sellaiset treenit. Tuplalla oli kyllä mielessä lähinnä hauskanpito eikä niinkään vakava työnteko :o

Ei kommentteja: