torstai 5. tammikuuta 2012

SDP.llä

Otettiin Hannan kanssa SDP.ltä tunnin vuoro tälle päivälle. Lahjakortti takasi hinnasta neljäsosan pois, mutta jäähän tuolle vielä silti tuntihintaa ihan kivasti.

Tupla aloitti ohjatulla, oikea. Keskellä oli takana merkki sekä ruutu. Pieni vilaisu keskikapulalla olevaan merkkiin, mutta ihan mallikas oikean nosto - vauhtipalkka.

Ohjatusta ruutuun. Merkki jälleen (se vasen puoli) vajaa, uusinnalla ja tiukalla käskyllä meni hyvin. Ruudussa oikein hyvä paikka - palkka seisomisesta. ERikseen vielä loppuosa, korrektisti tuli - kunpa tulisi sitten lauantaina kisassakin! Ruudussa oli ollut makuussa taas levoton, vähän olisi tehnyt mieli haistella, mutta ei kuitenkaan..

Luoksetuloa, ensin suora - hyvä vauhti. Sitten stopista Hanna heitti pallon, yllättäen osaa näin tehdä tosi mallikkaan stopin.

Tunnari, kisamainen. Teki tosi hyvän tunnarin. Palkka luovutuksesta.

Toisessa setissä idari, is-sei-maa. Teki sitten ekan istumisen maihin! Otan myös osan mokasta itselleni, mutta äh..ei näitä tarvisi tulla edes treeneissä. Seisomisen PYSYI paikoillaan! Maahasta varasti seuraamiseen... se otettiin sitten lopuksi uusiksi.

Seuraaminen. Sitä samaa.... Ei mitään uutta, valitettavasti.

Kaukoja, ensin kisamatkalta ja nyt a)jumitti ekaa nousua b)seisomaan nousussa hypähti eteen! Jotta saatiinhan taas tuota jumitustakin näkyviin, mikä ei juuri Tuplaa ole vaivannut. Ja seisomisen hypähdys on hankala, nyt selkeästi on vähän liian kovilla kiepeillä tähän liikkeeseen eikä malta keskittyä tekniikkaan. Toi on paha virhe, en tiedä miten saan sen estettyä lauantaina. Lisäksi huono back, niin ei paljon pisteitä heru :-/.

Lopuksi metallihyppy, eipä mitään, ihan hyvä. Otin loppuasentoon asti.

Aikaa vielä jäi, joten hinkattiin kaukoja uusiksi ja vähän seuraamaista. Lopuksi tehtiin muutama oikea tottelevaisuusliike :-). Eli ensin heitin noutokapulan ja sen jälkeen pallon kapulan viereen, Tupla hienosti kuunteli ja toi kapulan :-). Pallo ei edes haitannut! Toisessa heitin pallon ja annoin vapautus-käskyn. Juuri ennen palloa käskytin istumaan. Toimi, pienellä viiveellä, mutta istui!

Ei kommentteja: