tiistai 3. tammikuuta 2012

Pihassa..

Tänään olin aikeissa käydä hallilla päivällä, mutta eihän mulla ollut autoa.. No, illan pihatreenit sai luvan korvata ne hallihässäkät :-o.

Ensin seuraamista ilman kainaloa. Heti pää laski alemmaksi, mutta ei painanut ja muutenkin pysyi aika rauhassa. Tämä pää-juttu kuitenkin on ärsyttävä. Jatketaan kainaloa. Nyt tuli muuten pieniä vingahtelujakin siellä ja täällä lähdöissä/käännöksissä!!

Seuraamisen yhteydessä kertaalleen jäävät, ne oli ihan ok. Tai seisomistahan en nähnyt kunnolla, mutta luulen että pysyi paikoillaan, koska oli sellaisessa tosi kummallisen leveässä asennossa.

Ruutuun hienosti, myös merkki hyvin! Tosi napakasti taakse paikalleen ja hyvä vauhti. Uudestaan vielä kertaalleen melko läheltä, maahan käsky ja pientä kävelyä ympärillä. Palkka kuitenkin maahan.

Stoppeja kierrolla. Seisominen on nyt huonontunut. Täytys ottaa kuurina apparin heittoja. Maahan aika normi.

Ohjattu, oikea. Lumessa näkyi kapulat tosi huonosti, vähän arpoi matkalla, että kurvaako keskelle, mutta hyvin oikeaisi kuitenkin. Vino tuonti, sen korjautin...

Tunnarissa kello, mutta jokaisessa oli kaksi kapulaa kiinni toisissaan. Ei ollut mitenkään vaikea Tuplalle. Tosi hyvä palautuskin ja nopea omaan reagointi.

Kaukoja kisamatkalta. Tein viivan, että näin sen siirtymän paremmin. Ekalla seiso-istu teki huonosti, otettiin kokonaan alusta.....  Uusinnalla meinasi tehdä huonon, mutta pakittikin itse heti istumisen jälkeen taaksepäin :-O. En tuotakaan nyt varsinaisesti halua vahvistaa.... No, tein sarjan loppuun asti ja nyt loppusiirtymää ei oikeastaan ollut ollenkaan, mutta teki siis tuon korjauspakituksen itse. Tein vielä kaukojumppaa pallo jalkovälissäni roikkumassa ja siitä temppuina peruutusta, down, peruutusta, back ja aina välillä eteen pallolle vapautus. Tupla menee tosta ihan kierroksille, ei pysy yhtään seisomassa vaan tarjoaa tosi nopsasti komeaa backia tai downia... No, ainakin vahvistuu oikea taaksepainotus...

Eiköhän sitä sitten huomenna ole jatkettava treenejä... huoh.

Ei kommentteja: