keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Hallilla

Aamusta hallilla, ehdin tehdä Tuplan kanssa yhden kierroksen itsekseni ennenkuin Taina tuli Lallin kanssa treenaamaan.

Ensin seuraamista. Kainalolla. Suoria perusasentoja, kontaktia ja liikkeelle lähtöjä.

Sitten kaukoja, takapalkalla. Kaksi kokonaista sarjaa, ei kisamatkalta, erinomaiset vaihdot! Parit vaihdot läheltä temppuillen.

Luoksetuloa, ensin jätöstä palkka eli pääsi suoraan leluun kiinni. Sitten suora luoksetulo, ihan niinkuin olisi varastanut tänne-käskyn!? Tästä syytsä vielä yksi, jossa jätin ja kävelin normimatkan, mutta kutsuina ihan väärät käskyt. Hyvin kuunteli. Palkka maassa olosta.

Ruutu, merkki tosi hyvä, siitä sai vaihteeksi pallo palkan. Pallo kädessä lähetys ruutuun ja ruudun etuosaanhan se jäi, korjasi itse, mutta en antanut palkkaa. Uudelleen täsmälleen sama juttu :-/. Luovutin ja pistin pallon taskuun ja nyt osasi tehdä oikean ruudunkin. Vielä kertaalleen ruutuun suoraan pallolle.

Noudon tuonteja vinosta, hei - sehän alkaa osata kääntyä suoraan eteen :-).

Taina teki Lallin kanssa tunnaria tovin :-) ja tämän jälkeen käytin heti tilaisuuden hyväksi ja Tuplalle tunnari. Tämähän on yksi pahimmista liikkeistä Tuplan katsella muiden tekevän, en tajua miksi. No, kisamainen tunnari, haisteli epätarkasti tai siis kosketteli vääriä, mutta nosti kuitenkin varmasti oman. Tästä sai palkan enkä uusinut.

Sitten Taina häiriökäskytteli seuraamista. Edelleen käskyt eteen ja ruutu saavat aikaan häiriötä. Maahan, tänne, istum tmv. ei vaikuta mitään. Tai vaikuttaa itseasiassa, Tupla työntyy kovin voimakkaasti eteen mitä enemmän on häiriötä. Tässä se pitäisi saada vielä paljon rennomaksi ja keskittynneemmäksi oikeaan asiaan.

Ei kommentteja: