sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Hallilla vuoden ekat

Hannan kanssa vuoden ekat treenit hallilla. Tupla ei ollut ihan pätevistä pätevin..

Aloitin kapulan vinoilla tuonneilla. Ei sitten pystynyt kunnolla suoristamaan vaan piti ihan pikkuisen auttaa :-O. Lisäksi kapulan pitoa kunnolla irti-käskyyn asti, tämä onnistui.

Tästä tunnariin. Taas oli muka haistelevinaan viennissä, pääsin niskaan kiinni. Hyvä haistelu ja reagointi, kohtuullinen paluuvauhtikin. EI purrut.

Kaukot ei myöskään onnistuneet. Kisamatkalta ja backissa jälleen kerran huono taaksepainotus, joten tuli eteen päin. Muut taisivat olla ok. Nämä otin sitten uudelleen vielä treenien lopuksi läheltä.

Sitten luoksetulon stoppeja. Taas laistkotteli stopissa, ensin pitää ihmeellisesti tuolla matolla hipsutella ennenkuin voi tehdä kunnon stopin. Ärsyttävä. Maahan meni paremmin.

Hanna liikkuroi paikka makuun alun, käskytteli maahan ja "käsky"-sanaa tosi tiukasti. Ekaan Tupla menikin halpaan, mutta sen jälkeen ei. Hyvin maahan oikealla käskyllä. Sama sivulle nousemisen kanssa, ei ongelmia.

Seuraaminen oli tänään tosi huonoa. Ei tästä tule mitään. Ikinä. Nyt painoi, puski, ylityösti. Ihan kaikkea mahdollista. Ei hemmetti.

Idarissa oikeat asennot ja se seisominenkin _onnistui_! Vielä erikseen kertaalleen seisomistreeniä, että pysyi hetsauksessakin paikoillaan.

Lopuksi ruutu, jossa tahkottiin taas sitä merkkiä. Kun jää vajaaksi vasemmalle... Ja uusintakäskyllä yllätys yllätys osaa tehdä hienon merkin, mutta ilman toista merkkiä ei.. Meinasi mennä hermot. Saatiin se oikeakin merkki sieltä sitten kaivettua esiin. Ruutuunkin jäi vähän turhan eteen ja oikeaan reunaan. Sitäkin piti sitten erillsellä paikka haulla vähän treenata. Huoh.

Tästä on suunta vain ylöspäin...

Ei kommentteja: