sunnuntai 4. joulukuuta 2011

pihassa

Olipa illalla jännää seurata messarin online-tulospalvelua. Hassua, että tuohon jää koukkuun :-).

Tänä aamuna pihassa pienet tokotukset.

Ensin ruutu, sekä merkillä että ruudussa pallo. Lähetys oikealle, mikä ei ole Tuplalle merkin suhteen niin vaikea kuin vasemmalle ruutuun lähtö. No, nyt ei hoksannut merkin takana olevaa palloa ja teki tosi hienon merkin. Samoin ruutuun meno oikein hieno, lopulta hoksasi siellä olevan pallonkin - älykäs :-O.

Siitä suoraan valmiiksi tehtyy tunnariin. Pystyrivi, jossa eka oma. Kaarsi takimmaiselle ja kävi niin tarkkaan nenänsä kanssa jokaisen läpi ja hienosti nosti oman. Tuonnissakin oikein optimisti taas näki laukan askelia. Nyt ei purrut.

Sitten seuraamista, sillä kainalolla edelleen. Pyörin tosi tiiviistä vasempaan, ja sai palkan vasta, kun teki kunnolla takapäätä töitä. Sama oikeaan. Samoin pakista sai palkan vasta, kun pakitti suorassa eikä aurannut. Muutama käännös myös siten, että palkka vasta, kun teki käännöksen oikein ilman dyykkausta tai eteen tulemista.

Luoksetulon stoppi - tosi hyvä. Pallo palkka. Seisomisesta suora palkka - tässä ihan inasen meinaa ennakoida maahan menoa, mutta ei kyllä taida olla paha.

Kaukoja takapalkalla. Ensin seisominen ja siitä down. Sai heti pallon, koska teki erinomaisen alasmenon. Sitten uudelleen seiso-down-seiso-back. Tämä jouduttiin tietty korjaamaan, koska back ei ollut riittävän hyvä. Uusinnalla koko setti hyvin.

Loppuun tunnarilla kierron kautta vinoja tuonteja. Osasi hyvin suoristaa kummalltakin puolelta eikä kierrossa ehdi pureskella kapulaa.

Ei kommentteja: