torstai 1. joulukuuta 2011

Melkein hallitokot

Tänään piti hallitokotella KK.n hallilla Katin kanssa. Mutta kas, juuri nyt, kun mulla EI ollut avainta, ei hallilla ollut ristinsielua. Joten, ulkotreeniksi meni :-/. Onneksi hallin takapihalla on kivasti valaistu hiekkakenttä, joten siellä sitten katsoin oikeudeksemme treenata.

Tupla teki ensin ruutua. TAAS merkki vajaaksi. Ihan reilusti vajaaksi. Sitä hinkattiin. Täytynee tehdä merkkikuuri nyt ja ehkä ihan pallo merkin takana, sillä tuo on ennenkin nopsasti korjattu. Ruutu itsessään ok, loppuosa myös vaikutti ihan siistiltä.

Seuraamista häiriönä. Kati häiriköi ja helpostihan tuo lankaan meni. Mutta nyt kyllä myös skarppasi hyvin. Ja painoi, luonnollisestikin.

Luoksetulo, stopista Kati heitti pallon taakse. Nyt tulikin hyvä stoppi. Uudelleen suora luoksetulo, pikkuisen himmasi Katin kohdalla.

Tunnari, kisamainen. Taisi olla ihan hyvä haistelu - en ainakaan nyt muista muuta... Paluussa jopa otti pari laukka-askelta. Ei sivulle siirtymistä.

Kaukoja. Ei kisamatkalta, mutta muutaman metrin päästä + takapalkka, osasi tehdä oikein. Joku väärä asento kyllä mahtui myös mukaan, mutta se ei nyt ole vaarallista :-o.

Sitten vielä vähän idarin jääviä. Seisomisessa teki pari kertaa ihan hyvän stopin, mutta sen jälkeen liikutti aina jotain jalkaa - uusittiin. Lopulta saatiin seisomaan paikoillaan, mutta tässä ei ollut enää ihan skarppi stoppi. Huoh. Istumisessa vaikeaa on seuraamiseen lähtö, tähän hyvä pointti Katilta, että ottaisin sen mukaan vasta vähän myöhemmin, nyt sanon käskyn ehkä turhan aikaisin - testataan!

Eilen iltalenkin yhteydessä löysin tosi hyvin valaistun hiekkakentän! Siinä seuraamista kainalolla ja luoksetuloa sekä kaukoja. Luoksetulon stopissa taas löysäili, siksi tänään piti toi apparin pallon heitto ottaa avuksi. Kaukoissa teki takapalkalla tosi hienoja vaihtoja. Seuraamisessa painoi iloisesti ja oli muutenkin kovin terhakka :-)).

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Voi kökönkökkö tuota avainjuttua :/ Mutta hyvä että saitte reenit kuitenkin tehtyä! ..ja minkäs valaistun hiekkakentän sä oletkaan löytänyt ;) ???