tiistai 15. marraskuuta 2011

Tokoahan me treenattiin

Päivällä otin pihassa kiertojen kautta seuraamispaikkaan siirtymistä, sain aika hyvin Tuplalle kerrottua mikä on tuossa oikein ja mikä väärin. Tunnari myös tehtiin, tietysti hyvin. Ja niitä kaukojahan me ollaan jumpattu joka välissä...

Illalla koulun pihassa Hannan kanssa vähän hämärät tokot, mutta mukavaahan se silti oli! Joten ei kun uusia kisoja kohden vain ;-).

Tupla aloitti kierroilla sitä ruudun loppuosaa tehden. Ilman apuja, useita todella hyviä toistoja ja yksi sikamainen jynttäys mun jalkaani päin. Tästä muistutus, että toi ei ole kivaa eikä sallittua.

Sitten merkin kautta ruutuun, jossa olikin pallo yllättäen palkkana :-).

Seuraamista. Taas tuntui paljon paremmalta kuin sunnuntaina, mutta silti jouduin huomauttamaan painamisesta ja kontaktittomuudesta muutamankin kerran. Juoksussa oli yllättäen tosi siisti! Tästä sai valtaisat kehut palkaksi :-).

Tuosta tunnariin, jossa halusin etukäteen tietää missä oma on. Rivissä ja toinen oikealta. Tupla ei mennyt vasemmasta reunasta kapuloille, kuten teki sunnuntain kokeessa, vaan meni suoraan oman kohdalle, tarkisti reunimmaisen ja sen jälkeen oma ja ihan hyvä tuonti + siirtyminen sivulle. Nyt täytyy muutoin tarkistaa ihan järjestelmällisesti, että pongaako se noin hyvin mihin oma jätetään, eli tarkkana katsottava mistä nyt menee kapuloille "sisään". Ja taas voisi tehdä niitä hämyjäkin, että luulisi oman olevan eri paikassa missä se oikeasti onkaan.

Kaukojumppaa kauempaa. Takapalkkana pallo. KOhtuullisen kivasti, mutta seiso-istua jouduin uusimaan, koska ei tehnyt riittävän hyvin. Hanna huomasi hauskan ilmiön, back (seiso-istu) käskyllä alkaa häntä vispata vimmatusti, mitä ei tapahdu muissa käskyissä :-).

Niin ja myös idarin asennossa pysymistä vaikka kävelen sivusta ohi. Seisomisesta meinasi lähteä mukaan, muista ei. Otin myös kertaalleen maasta mukaan seuraamaan, nyt tosi siisti lähtö. NäitäKIN pitää nyt treenata, ollut koko idari ihan retuperällä - sen huomaa!!

Ei kommentteja: