tiistai 22. marraskuuta 2011

On tää ihmeellistä...

Joskus koiran kouluttaminen on melkoisen haasteellista ja yllättävää. Tällä kertaa ihmetystä aiheuttaa seuraaminen ja erityisesti kainalopalkka, joka on tähän asti ollut aivan tuhoon tuomittu Tuplalla. Jostain syystä kuitenkin päätin tänään sitä pihassa kokeilla.. En edes tiedä miksi. Mutta kas... kokeiluja tuli tehtyä aika monta ja kainalopalkka toimi juuri kuten kainalopalkka parhaimmillaan toimii! Suora ja pysty asento, tosi hyvä intensiteetti! Eikä yrittänyt yhtään pomppia eikä poikittaa. En ymmärrä. Mutta paha pelko on, että tämä ei toimi pitkään, mutta voi kunpa toimisi... olisi ihan superhienoa, jos tällä tavalla voisi nyt työstää tuota perk***n liikettä eteenpäin.

4 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Juuri aikaisemmin tänään mietin, että pitäisiköhän munkin kokeilla seuraavaksi sitä, kun seuraaminen tuntuu olevan niin umpikujassa... Oiskohan tämä merkki, että se toimii meilläkin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Heh, mäkin tein eilen pihassa kainalopalkalla seuraamista (että kiitos vinkistä)! Huillakaan tämä ei ole ennen toiminut, koska se on edistänyt ja poikittanut entisestään - mutta ainakin eilen se pysyi hyvin oikeassa paikassa ja seuraaminen oli tosi hyvää!
-Hanna-

Hiippari kirjoitti...

Aika paljon tehtiin Hiskin kanssa aikoinaan kainalopalkan kanssa seuraamista - sain sillä aikaan pahan edistämisen, jonka korjaamisen kanssa sitten on painiskeltu. Mutta mistä sitä koskaan tietää, mikä milläkin koiralla milloinkin toimii ;)

Sini kirjoitti...

Kainalopalkka ratkaisi myös Spesin seuraamisessa olleen kyttäysongelman, joka muistaakseni oli samaa luokkaan kuin Tuplalla.. =)