sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Ikaalisissa

Hrrr...eka kunnon pakkaspäivä osui Ikaalisten tokokoulutuspäivän kohdalle. Sormet paleltui ja varpaat..

Tupla treenasi aamutuimaan ennen koulutuksen alkua.

ALoitin kierroilla ruudun loppuosaa. Eka taas törkeällä kaarroksella, josta huomatus aika tiukkaan sävyyn. Yllättäen sen jälkeen taas pystyi ilman apuja tulemaan oikein hienosti oikealle paikalle eri kulmista.

Seuraamista, kohtuullisen mukavaa. Eri rytmejä ja pysähdyksiä. Yksi nappasu, josta sai taas kuonolle muistutuksen. Samoin tarvitsi muistutusta, kun Pia tuli kentän reunalle, oli ihan pakko vähän kuikuilla kuka oikein tuli...

Ruutu ja merkki tosi hyvä! Palkkasin tällä kertaa maahanmenosta.

Ohjatussa teki kumman jutun, vasempaan hakuun lähtiessä yritti KOLME kertaa kaartaa väärän suunnan kautta merkillä!! Siis kääntyi merkiltä oikealle, vaikka piti lähteä vasempaan. Oli kyllä kaikilla menossa vasuriin, mutta tommonen peli ei kyllä käy. Sain pysäytettyä ennenkuin pääsi kovin pitkälle. En tajua mistä tää nyt tuli? Neljännellä onnistui oikein :-O. Vielä yksi toisto ja se oli oikein. Sai siitä pallo palkan.

Tunnari, hämyjä paljon + treenikassi + ruutu ja oma pallokin siinä tunnarikasan liepeillä. Teki silti oikein siistin työskentelyn, mutta puri takaisin tullessa.

Loppuun kaukoja, jotka oli ihme säätämistä ja kohellusta!! Jouduin hinkkaamaan vähän pidempään, että rauhoittui tekemään kunnolla eikä vaan sähläämään.

Ei kommentteja: