perjantai 28. lokakuuta 2011

Ylökkin hallivuorolla

Tänään puuhastelin Ylökkin hallivuorolla, jossa oli meidän lisäksi kolme muuta koiraa. Ihan hyvät häiriöt, vaikka ei noi kyllä Tuplaa millään muotoa haitannut. Hyvä niin.

Ensin kaukoja. Nyt Tupla tarjosi kaikissa vaihdoissa tosi nopeasti seiso - istu versiota :-D. Sitä on vähän hinkattu... Hädin tuskin sain muita vaihtoja aikaan, kun oli jo taas seiso - istu vauhdissa... Nooo.. Teki itseasiassa ton ihan oikein, jos nyt ei sitä lasketa lukuun, että teki kaikilla käskyillä tuota :-D.

Metalli, hyvä kokonaisuus - tai en siis ottanut sivulle asti. Siisti kapulan nosto ja nätti luovutus. Hyvä.

Sitten ohjatun molemmat puolet ilman merkkiä, tai siis jätin koiran merkille. Nosti molemmilta puolilta tosi nätisti kapulan! Hienoa. Luovutus molemmissa suora eikä nyt pureskellut.

Ruutuun merkin kautta. Ensin jäi turhan eteen ruudussa, liekö takana lähellä oleva seinä syynä? Tämä piti kuitenkin käydä korjaamassa ja uusinnalla osasi hakea oikean paikan. Loppuosaa ei otettu.

Sitten tunnari. Kolme kapulaa, joista keskimmäinen oma, ihan keskelle kiinni toisiinsa ja ympärille laatikosta kaikki kapulat leväälleen (n. 15 kpl). Tupla haisteli noita ympärillä olevia kapuloita tosi tarkkaan ja monta kertaa, kertaakaan ei mennyt keskelle :-O. Ympäriltä sitten lopulta nappasi jonkun suuhun ja näki heti koirasta, että väärän tiesi tuovan. Sitten vähän huilittiin nolona ja uusinnalla teki taas kovasti töitä ympärillä olevien kapuloiden kanssa. Tuntui tosi pitkältä ajalta, kun haisteli ja haisteli ja haisteli, nyt lopulta siirtyi myös keskikapuloille ja tönäsi omansa irti kahdesta muusta ja toi. Tämä sinällään tosi hyvä harjoitus, että häiriökoirat työskenteli jotain ympärillä ja itse tunnari oli nyt vaikea! Oikein hyvä.

Lopuksi tehtiin paikalla istuminen, josta ulko-oven ikkunoiden läpi pääsin näkemään Tuplan yhden haistelun ja sai siitä tiukan palautteen! Samoin paikalla makuussa jäi kiinni maton haistelusta.. Mrrr.. Sinällään hyvä, että sain sen kiinni ja pääsin kunnolla antamaan suullisen palautteen. Tehosi. Näitä tarvii jatkaa.

Ei kommentteja: