maanantai 10. lokakuuta 2011

Sunnuntain tokot

Pikku puuhastelut Hannan kanssa.

Tupla teki kaukojumppaa, edelleen apuväline takajalkojen edessä, että sei-is onnistuu oikein. Peruuteltiin myös jonkin verran, koska tätä liikettä Piira suositteli - kunhan vaan menee suoraan. Eikä ihan aina mene, mutta aika hyvin on peruutuskin suoritustunut.

Ruudun paikkaa otettiin ihan läheltä ja kaikista suunnista. Tuplalla on aika kivasti kyllä tuo paikka takaraivossaan. Aivan sentilleen se ei ole keskellä eikä aivan sentilleen aina sama, mutta menee mun toleranssiin aivan riittävän hyvin, syvyys etureunasta on lähes poikkeuksetta itse hakiessa hyvä! Pidemmältä matkalta ruutuun lähetystä ei nyt vielä tehty.

Tunnari. Kaikki kapulat, oisko ollut reilut kakskyt. Lähetys istumasta - ei siis sivulla vaan ihan vaan istuskeli yksinään :-), tosi siisti haistelu ja tuonnissa taas pureskeli kaksi kertaa.

Ohjatun merkiltä lähtöjä + vinosta tuonteja. Aika hyvin se suoristaa jo itseään, mutta tässäkin treenissä pureskeli kapulaa. Hittolainen.

Muuta ei sitten kait tehtykään. Eli ei mitään mikä olisi vähänkään viitannut sivulla olemiseen :-). Tupla on aloittanut muutoin pyöräilyharjoitukset. Yllättävää, mutta menee aika siististi, ainakin vielä, kun ei ole päässyt vauhdin makuun! Viime vuonna tämä oli ihan yhtä kaaosta, mutta nyt on ilmeisesti järkeä vähän enemmän jo päässä.

Ei kommentteja: