torstai 20. lokakuuta 2011

Sisätokottelut aloitettu

Meillä on talven varalle Hannan kanssa otettu kimppatokovuoro Koirakoutsin hallista näin torstai-iltapäivisin. Tänään oli eka kerta, olikin kivat treenit vaikka edelleen Tupla säästeli tuota sivulla olemista, seuraamista jne.

Ensin Tupla teki metallilla hyppynoutoa. Siinä vähän eri kulmista tuontia ja vinoja heittoja. Eipä oikeastaan sen ihmeempiä.

Sitten tunnari. Piiiitkä rivi, kapulat parin sentin päästä toisistaan. Tupla oli taas haistelukierroksen jälkeen sitä mieltä, että ei tää ole se mitä hän etsii. Kiersi vähän kapuloiden ympäriltä, palasi takaisin ja pongasi kuin pongasikin oman. Siistiä haistelua, ilman koskettelua. Nyt en huomannut puriko tuonnissa. JOka tapauksessa treenasin tuontia _purematta_ erikseen.

Ohjatun suunnat kertaalleen, ja päästin sen merkillekin menemään :-). Suunnat ihan hyvin ja oikaisi itsensä luovutukseenkin suoraksi. Vasemmalla vähän kapulan nosto oli ruma, paremminkin osaisi.

Ruutu kertaalleen merkiltä, hienosti muisti pitkän ajan jälkeen paikan :-). Pari paikan hakua erikseen, nämä hyvin.

Kaukojumppaa. Sei-is on nyt back -käsky... Mutta on se vaikeaa. Heti kun on apuväline takajalkojen edessä homma toimii. Lisäksi kaukoja siten, että Hanna heitteli kapulaa Tuplan edessä. Ensin meinasi koomaantua tai lähteä kapulan perään, mutta sitten skarppasi tosi hienosti ja teki Hannasta huolimatta hyvät vaihdot. Pikkuisen väisti vaihdoissa Hannasta pois päin!

Lopuksi paikalla istumista häiriössä. Tuplan oli ihan pakko siirtää etujalka lentävän pallon eteen - ihan vahingossa :-O. Kokonaisuudessaan nyt tämä häiriöistuminen sujui jo melko hienosti!

Tästä se sitten taas lähtee, tokotalvi!

Ei kommentteja: