perjantai 7. lokakuuta 2011

Jälkihaasteita...

Ja tänään heti iltapäivällä, kun Jouni tuli kotiin, suoraan tekemään Tuplalle lähimetsään jälki. Mittaa vajaa kilsa ja niitä lenkkipolkujen ylityksiä riittämiin. Kolme keppiä, kaksi tuntia vanha. Janaa ei taaskaan varsinaisesti, vaan lähetys lähes jäljen päältä. Tämä janasysteemi muuten auttoi aikoinaan Viskillä valitsemaan oikean suunnan janalla!

Kun jälki oli vanhentunut, alkoi sataa kaatamalla. Huippua! Kerrankin kaatosade ja vielä niin, että Veikka oli turvallisesti sisällä kuivassa :-)). Tupla ajoi jäljen tosi kivasti, nosti kaikki kepit.  Yhtä kohtaa se ei tosin olisi selvittänyt ilman jeesiä, menin sellaisen vilkkaan polun vartta muutaman kymmenen metriä ja siitä sitten takaisin metsään. Se oli tosi haastava kohta, Tupla olisi jatkanut polkua todennäköisesti aika pitkälle eteenpäin, mutta puutuin työskentelyyn ja sanoin "missä meidän jälki" ... Sillä avulla päästiin tuosta kohdasta oikealle jäljelle takas. Ja tuolle polulle sen oli myös pakko merkata - sai kyllä siitä huutia. Ärsyttävää sellainen.

Taidan tehdä huomennakin tuohon jäljen, kun olen niiiiin innostunut näistä häiriöjäljistä :-). Tosin tänään ei varmaankaan ollut ihan hirveästi harhoja, koska jäljestäminen oli kovin varmaa koko matkan, poislukien toi polkujäynä.

Ei kommentteja: