sunnuntai 28. elokuuta 2011

Turistina tokokisoissa

Hyvä Hanna ja Hui - voittajasta ykköstulos ja menolippu EVL:ään! Jess :-).

Tuplalle piti tekemäni ohjattu ja tunnari kisoissa, mutta tilaa oli kentällä aika vähän, joten tyydyin vain tunnariin. Olisi pitänyt sekin jättää... Otin TUplan autosta ja pieni pätkää huonoa seuraamista (jotenkin tuntui ihan keskittymättömältä ja olisi pitänyt virittää _edes vähän_ eikä vaan repästä suoraan autosta - tyhmä tyhmempi minä) ja siitä suoraan tunnariin. Ja hemmetti väärähän sieltä tuli!!!! Perhana. ETtä ärsytti. Ja lopulta, kun tuli se oikea niin voi jestas kuinka koira lähes ryömi mun luokse kapulan kanssa :-//. Voi voi. Heitin vielä kertaalleen oman sinne muiden sekaan ja paluu oli vähän parempi.

KOtipihassa heti ohjattu palkatta (oikea - hyvin loppuunasti!) ja siitä valmiiseen tunnariin. Kapulat olivat juuri kellarista haettuja eli ihan uusia, oma klo 9. Nyt teki hyvän tunnarin, paluussakin jopa pystyi liikkumaan :-).

Nyt uusilla kapuloilla paljon tunnareita, ettei vahingossakaan ole siitä kiinni, että uusilla tulee epäonnistuminen (aamun treeneissä siis uudet kapulat)..  Ja sitä oman piilottelua!

Ei kommentteja: