torstai 4. elokuuta 2011

Tokot, kun ei oikein onnistunut...

Tänään Katin kanssa tokottelut Menkalassa ja Tupla oli aika huono, jotenkin huolimaton ja vähän keskittymätön. En tiedä miksi.

Aloitin seuraamisella, nyt se päänasennon vahvistaminen on tuonut ihan älyttömän edistämisen. Ihan pakko tehdä jotain muutoksia. Kokeilin taas ihan askel kaks seuraamisia ja siinä sitä päätäkin, mutta ennenkaikkea nyt mustavalkoisuutta myös siihen mikä on oikea paikka. Eli riittävän takana. Tämä on niin vaikeaa ja niin tympeää ja niin hanurista..

Jääviä. Ensin maahanmeno. Tupla kyllä tippui kuin kivi, mutta sitä ennen teki jonkun ihme hypähdyksen - olisiko ennankoinut, että tulee seisominen? Sitten istumista. Istuu, mutta voisi toki mennä nopeammin. Seisomiseen ilman apua, liikutti etujalkaansa. Uusin ja taas sama, paitsi vielä huonompi pysähdys. Niinpä apu käyttöön, että osaisi pysähtyä ihan oikeasti eikä vain diipaillen.

Ruutuun mennessä alkoi merkki tökkiä. Jäi vajaaksi, eli heti pallolla palkaten on nyt tuottanut varmaankin tämän lieveilmiön. Joten sitä sitten hinkattiin. Ja sitten ei löytänyt ruutua.. tai löysi, mutta teki melkoisella kaarteella. Uusinnallakin vielä sama. Kolmannella kerralla jo meni siedettävästi sisään, joten siitä palkka.. vaikka sekään ei oikeasti kyllä ollut erinomainen...

Sitten vielä tunnari, joka myös meni pieleen. Oli tosi levoton kapuloiden viennissä ja sitten meni ihan sellaisella hällä väliä asenteella kapuloille ja todellakin toi väärän. Perhana. Uusinnallakin vielä sama toistui. Koira jäähylle ja sitten koko homma uusiksi. Nyt pystyi jo työskentelemään. Hitto!

Ja ohjatussa kapuloita ei juurikaan nurmikosta näkynyt.. ja niinhän se vasurin haku meni keskimmäiseksi ... Oikean pystyi hakemaan kunnolla. Huoh... Ja tuota pitäisi kyllä kaiken varalta nyt opettaa erikseen, että osaisi keskikapulalta lähteä vasempaan tai oikeaan hakemaan kapulan. Korjaukset eivät nimittäin onnistu Tuplalta tällä hetkellä.

Että sellaiset treenit... Ja kohta fyssari Piispaselle.

Ei kommentteja: