tiistai 9. elokuuta 2011

Pihastelua

Vai pihistelyä :-), no pihatokot kuitenkin - pienet, sillä huomenna on vielä fyssari ja katsotaan onko Tupla treenikunnossa vai ei. Mutta Tupla näytti niiiin masentuneelta, että pakko oli vähän sitä viihdyttää.

Aloitettiin tunnarilla, oikein hyvä! Jopa paluu aika reipas (muistin olla katsomatta kohden).

Kaukot kauempaa, mutta törppö jalkojen edessä. Jess, näin se tekee oikein kauempaakin. Palkkasin aina jokaisesta vaihdosta.

Sitten seuraamista, joka kotipihassa on aika kivan tuntuista. Pikkuisen edelleen tiivis, mutta ei edistä eikä napsi. Käännökset ylityöstää. Nyt osasi peruuttaakin sivulla.


Jääviä sekaisin, hyvin skarppasi. Seisomisessa sen verran apuja, että pääsin katsomaan että pysyy paikoillaan. Namipalkkoja vaan, ettei päässyt juoksentelemaan pahemmin.

Viskikin "taas" tokoili. Se on liikuttava, kun on niiin tohkeissaan ja osaa muka kauheasti. Tunnarissakin toi väärän, mutta oli niin iloinen ja onnessaan, että pakkohan se oli palkata :-D. Kaukoissa en muista yhtään sen käskyjä, mutta kaikkia asentoja se kovasti tarjosi...

3 kommenttia:

Hiippari kirjoitti...

Noi eläkeläiskoirat on kyllä tosi liikkiksiä, kun saavat tehdä edes jotain, snif. Ja onnea kovasti terveestä harrastuskaverista - ei tuokaan niin itsestäänselvä asia ole!

Hanna kirjoitti...

Haa, sä olet salaa reenannut! Kyllä mäkin otan huomenna jotain ihan pientä ;)

PiaP kirjoitti...

Oli ihan pakko... Tupla oli niiiiiiiiiiiin masiksissa :-p