tiistai 16. elokuuta 2011

Kahvia ja treeniä

Pakkohan se oli käydä leipomon kautta tokotreeneihin :-). Joten, Hannan kanssa jatkettu treenejä, johan sitä mitalistit ihan riittävästi huilivatkin..

Tupla aloitti idarilla, palkatta. Aika hyvä, jopa seuraaminen oli kohtuullista. Järjestys oli sei-maa-is, seisomisessa oli ihan pakko liikuttaa vielä stopin jälkeen toista takajalkaa...  Nyt pysyi asennoissa oikein loppuun asti!

Palkkaamattoman jälkeen suoraan tunnariin. Oma piilotettuna muiden sekaan. Tämä oli nyt hyvä! Jopa vauhdikas palautus!

Sitten ohjattu, joka kusee ihan huolella. Nyt Tuplan mielestä kuuluu mennä keskikapulalle ja sen jälkeen odottaa mennäänkö vasempaan vai oikeaan. Arggggh. Se siitä eilisestä "ohjaustreenistä" on nyt opittu... Voi jestas. Ihan höyrypäisenä sitten loppujen lopuksi singahteli ihan mihin vain... Toisessa setissä otin uusiksi, kenttä tyhjänä merkeistä ja ruudusta, ja sitten jo taas tekikin ihan hyvin

Toisessa setissä vain siis tuo ohjattu ja sen jälkeen pk-paikalla oloon + ampuminen ja loppuun eteenmeno. Niissä ei kait mitään ihmeitä. Eteenmeno pallolle eikä näyttänyt eilinen pesäpallokummitus jättäneen jälkiä.

Ja josko sitä sitten huomenna jatkettas tokoja :-). Pitää näistä viimeisistä mahdollisista lastentarhatreeneistä ottaa kaikki irti, kunnes toiset osapuolet sitten joutuvat työ- ja päiväkotielämään...

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

ISO kiitos vielä tätäkin kautta kivoista reeneistä, lahjoista ja tietty kahvista ja pullasta :)
Jatketaan harjoituksia!