tiistai 2. elokuuta 2011

Aamun tokottelut

Arkeen palattu, kun aamulla tokoteltiin Hannan ja lasten kanssa!

Tupla aloitti seisomisella - voimakas vartaloapu. Toimii. Ja myös seisomassa pysymistä harjoitettiin oikein voimakkailla häiriöllä.

Sitten seuraamista, Atte häiriköi. Pari pientä kontaktin tippumista, mutta muuten kontakti pysyi. Mutta voi voi, ihan törkeästi nty sitten tunki itseensä eteen. Tämä seuraaminen ei todellakaan ole mua varten...

Luoksetulo vain jokaisesta pätkästä suoraan vauhdilla lelulle.

Kaukojumppaa. Ihan vaan läheltä taas kerran...

OHjattu, oikea tavallista leveämmällä. Merkiltä heti pallo palkka heittämällä. Hyvät merkit ja itseasiassa tosi nätti nosto ja tuonti loppuun asti!

Ruutu. Merkillä yritti ennakoida, se uusittiin. Itse ruutuun meno siisti ja paikka hyvä - pallo palkaksi. Loppuosa erikseen, pysyy siististi, mutta taas sivulle tuli pienellä kaarella ja ensin yli vaikka annoin käsiavun. Ehkä tätä pitäisi treenata säännöllisemmin.

Tunnarissa paljon rivissä kapuloita. Meni kohtuullisen lujaa ja myös palautusvauhti hyvä, mutta nyt sitten kahdessa kapulassa törkeät kuolaklimpit. Hmph, aina ei voi voittaa...

Vielä lopuksi eteenmeno. Näitä voisi nyt pitkällä matkalla ottaa Tuplalle, koska nytkin meni pallolle vähän kiemurrellen, kun pallo oli melko kaukana. Valmistelevassa taas vähän keulimista, sitä hinkattiin.

Ei kommentteja: