tiistai 19. heinäkuuta 2011

tokotusta..

Täytyisi taas aktiivisesti ottaa treenivihko käyttöön, ei millään meinaa muistaa mitä hetki sitten treenasi.. Mutta no, Heidin ja Hannan kanssa tokoteltiin ja aloitettiin paikalla oloilla. Ne menivät sujuvasti :-).

Sitten ekassa setissä aloitettiin tunnarilla - tänään ei ongelmia ja jopa laukalla takaisin!

Tunnarin jälkeen ohjattu, jossa kapulat heinikossa aika hyvin piilossa. Ja kas kas ... sieltähän se ongelma taas vasemmalle tuli..Oikealta pystyi hakemaan, mutta vasenta jouduttiin uusimaan. Merkit edes hyvät :-).

Seuraamista. Lähinnä pieniä pätkiä ja sivulla oloja + palkkausta sivulta.

Toisessa setissä ruutu kokonaisena. Jees, ihan hyvä. Seuraamiseen ehkä ihan lopussa taas sellainen pieni kaarros, mutta ei tullut edestä ylitse. Yritin kyllä kädellä antaa riittävän avun, että tulisi siististi sivulle, mutta se pieni kaarros sieltä helposti tulee. Millähän sen parhaiten saisi pois?

Kaukoja ihan vain jumppana.

Ensi viikoon tiistaille saatiin Piispaselle aika, Tuplan toinen lonkkahan on taas aika reippaasti "auki". Se täytyisi nyt saada taas hoidettua suoremmaksi. Ja torstaina alkaa T-leiri, johon me mennään päiväleiriläisiksi. Vauvan kanssa en jaksanut edes ajatella yöpymistä siellä, mutta päiväsaikaan sinne voipi hyvin ajella. Ja ollaan me ilmoittauduttu tokoon kolmelle päivälle ja jäljelle perjantaiksi, kun on Pekan koulutus.

Ei kommentteja: