maanantai 11. heinäkuuta 2011

Pienet pihahommat

Tänään tokoteltiin pihatreenien merkeissä. Aktivoiduttu siis muutaman päivän levon jälkeen ;-).

Seuraamista. Oilin namivinkillä edelleen ja se tuntuisi kyllä ihan hyvältä - joskin tietty ei ole vielä vaikuttanut "oikeasti", mutta hyvä että saa edes vähän onnistumisia treeneissä tähän liikkeeseen...

Ruutu. Merkin takana pallo. Ruutu erinomainen, nyt ei mennyt yli takaa ja haki itse hienosti oikean paikan. Palkkasin menemällä itsekin ruutuun. Loppuosa myös erikseen, käsiapu, että tulee suoraan sivulle nätisti.

Ohjattu, vasen. Hyvä merkki (selkeästi odotti pallon olevan merkin takana, hyvä!), vasen hyvä ja varma haku. Kiva, että tässä on nyt taas onnistumisia treeneissäkin ollut.

Kaukoja, pallo edessä/kädessä esillä. Ensin ihan pelkkää peruuttamista ja siitä pallolle. Sitten erikseen asentoja ja pallolle. Joo-o, kyllä tässä ajatus on vähän enemmän nyt muuttunut taakse, vaikka pallo onkin edessä :-). Tänään tosin seisomisissa meinasi liikuttaa jalkaa ja liikuttikin. Eli kolikon toinen puoli, kait. No, kerrottava, että ei noinkaan saa tehdä.

Tunnari, kymmenkunta rivissä ja kierron kautta kapuloille. Kävi rivistön läpi, meni oman ohi, palasi rivistön päästä siististi takaisin ja nosti oman. Tuonnissa taas unohdin liikkua vähän taaksepäin.. No, siisti suoritus, joskin paluuvauhti siis hidas.

Ja paikalla istumista otettiin ihan alkuun siten, että Viski sai vähän tottistella jotain pientä. Yllättävän hyvin Tupla pysyi istumassa vaikka Viski sai tehdä ruutua ja muuta!

Ei kommentteja: