maanantai 4. heinäkuuta 2011

Jälki

Meinasi koko jälkitreeni jäädä tänään väliin, kun Audin takarengas oli tyhjä :-/. Että otti pattiin. Hanna oli niin kiltti, että tulikin hakemaan sitten meidän poppoon jälkitreeneihin, joten päästiin kuin päästiinkin!

Löydettiin sitten sattumalta tästä kohtuu läheltä hyvän vaihteleva ja todella peurapitoinen maasto! Sinne pitääkin mennä uudelleen! Tuplalla jäljen teemana oli vain harhajälki. Matkaa oli muistaakseni puoli kilsaa, kolme keppiä ja kaksi tuntia vanha. Harhajälki loppupätkällä ja vajaan tunnin vanha. Mä tein Huin kanssa itse harhan.

Jana meni ihan käteen, Tupla sinkoili ja sekoili, oisko ollut riistaa siinä - en tiedä, mutta jana oli huono. Päästiin kuitenkin jäljellekin lähtemään. Kakkoskeppi jäi, ei pystytä sanomaan miksi, mutta jäi taas kerran.... Ykkönen ja kolmonen nousi ja alun pientä siksakkailua lukuunottamatta oli ihan hyvä jäljestys eikä harhajälkeen reagoitu mitenkään eikä riistaakaan ajettu.

Keppejä ei saisi nyt jäädä treeneissäkään, joten tuolle asialle nyt pitää tehdä taas jotain.

Melkein jo unohtui, että esineetkin treenattiin. Mä olin aivan hukassa esineruudun kanssa, kuvittelin sen olevan ihan eripäinkin kuin Hanna oli sen tehnyt - blondi mikä blondi.. Ihme että Tupla edes toimi ruudussa... No, nyt näytin sille, kun Hanna vei esineet (viime kerrallahan meillä tuli ruudussa pieni konflikti...). Neljä esinettä sinne "hukkui", älkää kysykö minulta mihin.. Kaksi nousi oikein näpsäkästi, nyt kaikista pallo palkka. Sitten kolmas tuli jostain kaukaa ja perhanan otus vaihtoi neljännen esineen kanssa ennenkuin toi minulle, yritin kyllä sen vaihdon estää, mutta ei auttanut ... No, toihan se sitten sen vaihdetunkin..

Tässä vielä Heidin nappaamia kuvia;

Ja kas näin hypätään

Ja kas näin hymyillään

Ei kommentteja: