torstai 9. kesäkuuta 2011

Tokot Mutalassa

Valmennusryhmän vuorolla pikku tokottelut tänään. Kylläpä Mutalan kentän hiekka pöllysi, hyhhyh.

Tupla aloitti ruudulla, hyvä merkki - nyt on tessuttelu merkillä poistunut, toivottavasti ei tule takaisin! Ja ruutuun suoraan pallolle. Tähän ei muuta.

Sen jälkeen ohjattu, vasen. Ei hämymerkkejä, ainoastaan ruutu kentällä, mutta ei suoraan linjalla, vaikkakin samalla puolen. Hyvä haku, vaikkakin siis se kaari on kapea. Vauhti palkka. Sai myös hakea oikean, siitä luovutusasentoon asti. Tässäkin merkki molemmilla hyvin.

Sitten metalli, jossa varasti ja karkasi... Lähti myös Tainan Lallille antamalla tuo-käskyllä.. Hohhoijaaaa. Eipä ole tätäkään aikoihn tapahtunut. Ehkä huomenna voisi ottaa normi tasamaa noudon ja vähän hioa tätä asiaa.. Lisäksi otti tosi rumasti kapulaan kiinni ainakin jokusen kerran. Luovutus korrekti.

Loppuun tunnari. Oikein rauhallinen ja hyvä haistelu, jopa näytti siltä, että etsi vähän niinkuin piilotettua omaa. Ihan hyvä näin. Loppuosan tuonti oli kyllä tooooodella hidas. En tiedä miten se nyt yhtäkkiä näin hitaaksi taas meni :-O.

Sitten vauva heräsi ja sai ihan hirveän raivarin. Se oli siis tissittelyn aika, ei auta tuossa kohden mikään muu.. Vielä lopuksi päästiin ottamaan kaukot, jotka itse asiassa tänään taas hyvin! Ja lisäksi vähän seuraamisen käännöksiä, jossa on nyt jo petraantumista näkyvillä ja takapään käyttöä taas löytyy. Jatketaan pihassa vielä seuraamisen jauhamista huomenna.

Ei kommentteja: