torstai 2. kesäkuuta 2011

Tokokoe Niihamassa

Tuomarina Kiltti Kurtti, järjestäjinä Taves. Kisa sujui kuin tanssi, järjestelyt olivat oikein mainiot! Tupla pelitti ihan hyvin, tuntui "helpolta" ja kivalta käteen. Vauva nukkui koko kisan ajan, Ikaalisnaiset vahtivat vaunuja - kiitos heille ISOSTI!!! Tässä tarkempi selvitys liikejärjestyksittäin:

Istuminen 10. Piilosta kurkistelin seinässä olevasta aukosta, että hyvin istui :-).

Makuu 10. Tämä vaikutti myös ihan hyvältä, lonkka-asennossa oli heti kun piiloon oltiin menossa. Alasmeno ja ylösnousu tosi napakat.

Ruutu 10. Joo, tämä oli minusta hyvä. Paikka ruudussa aika takana ja edestä katsottuna sielä oikealla puolella, mutta kaikkinansa hyvä - loppuosakin.

Seuraaminen 10. Huono, ei painanut eikä keulinut, mutta tuntui jotenkin vähän lattealta ja pään sekä kontaktin kanssa ongelmia. Mutta oikeasti tietysti tokomakuun varmaan ihan ok. Ei tietty kympin arvoinen, mutta tokotuomarit tykännevät tästä enemmän kuin siitä aiemmasta versiosta. Sm-kisoihin tätä liikettä en saa kuntoon, se on selvä. Askelsiirtymissä oli nyt hiljaa!

Luoksetulo 10. Tämä oli oikeastaan aika kiva. Stopissa katsoi taakse, että mihin pallo meni. Lähti tästä syystä jotenkin vähän oudosti liikkeelle, tavallista hitaampaa (?), mutta sitten taas loppuosa tuntui kivalta. Viereen ehkä jäi inasen vajaaksi?

Idari 8,5. Asennot maa-is-sei , nämä oikein - selkeä apu istumiseen. Kulmissa vähän törmäiltiin ja seisomisessa käänsi etupään mrrrrmmrrrr mua kohden.

Toinen osio:
Ohjattu 10. Arvottiin oikea. Merkille meni aika lujaa, luulin, että ryysii kapulalle, joten käsky stop oli aika tiukka. Hyvin toimi kuitenkin. Ihan ok kapulan nosto, mutta jäi selkeästi vinoon luovutus, ehkä myös viereen aavistuksen vajaa?

Hyppynouto 10. Tämä tuntui ihan kivalta vaikka taas sain kapulan oikealle pahasti vinoon.

Tunnari 9,5. Hups - meni suoraan omalle ja nosti mitään muuta haistelematta sen omansa ja toi. En ollut uskoa, että oli oma, mutta olihan se - tietty (Anteeksi Tupla epäluottamukseni!!) :-). Vajaa viereen tulo.

Kaukot 9. Perussetti, ainakin peruuta käskyllä eteenpäin. Muuten olettavasti aika kivat vaihdot, ehkä downissakin saisi työstää vielä paremmin taakse, mutta kaikkinensa taas skarppi ja rauhallinen kaukoissa.

No joo, 310 pistettä ja kp ja luokkavoitto. No, virheitä mahtui tuohon settiin vielä paljon, joten työstettävää on, mutta toki pakko tunnustaa, että koira pelitti kivasti ja teki sen mitä osasi. Ei se ton paremmin tällä hetkellä osaa! Ja tuomarin linjahan nyt on löysä, se on selvä. Mutta se on hienoa, että kaikki liikkeet onnistuivat eikä ns. isoja virheitä tullut!

9 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Hurjasti onnea :)
Kohta TVA titteli kilahtaa ;)

Katri kirjoitti...

Isot onnittelut! Sitten vain SM:issä valioksi, siinä on tyyliä :)

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon! Eipäs nyt yritetä yhtään vähätellä:-)

t.Tarja

Hiippari kirjoitti...

Upeet, mahtavaa! Paljon onnea!

JenniL kirjoitti...

Upea suoritus! Onnittelut!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Hienosti pyyhkii heti treenitauon jäljiltä. SM:ssä nähdään.

-Katja

Maija kirjoitti...

Onneksi olkoon hienosta tuloksesta!!

Me kirjoitti...

Onnea!
Oili :)

Susan Miiro kirjoitti...

Mitä ihmettä? Miten tämä on voinut mennä multa ohi?!? Onnea ihan hirmuisesti 1-tuloksesta ja näin viittä vaille valio =D