sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Pienet pihatokot

Eilen illalla valtaisan näyttelypettymyksen :-) jälkeen tuli heti parempi mieli, kun teki vähän tokoa! Ihan vaan tossa pihassa.

Ensin ruudun paikkaa - nyt pystyi hakemaan eri suunnista hyvin. Lisäksi vielä koko ruutu loppuun asti, paikka oli nyt inasen takana, mutta ei pahasti. Sivulle tuli hyvin, vaikka oikeassa kädessä oli tarkoituksella pallo esillä - tällä muuten sain koiran olemaan koko ajan ruudussakin hyvin tarkkana eikä käänniskellyt päätä siinä kohden, kun käännyin itse ruudun edestä.

Sitten tehtiin noutotreeniä metallilla. Ensin taakse-käskyä. Yhden kerran taas vaihteeksi rysäytti tassuillaan kapulan päälle - hyihyi. Muut nosti hyvin. Lisäksi pitoharjoitusta metallilla, ok.

Kaukoja. Laitoin ämpäripinon edestä katsottuna vasemman takajalan viereen, jonka tarkoitus oli estää kiertyminen sinne. Ajattelin, että jos kaataa ämpärit - huomautan tiukasti. Mutta nyt pystyi tekemään suorassa vaihdot, tosin olin lähellä.

Loppuun tunnari. Paljon kapuloita ja lopuksi heitin sinne ohjatun kapulat ja metallin ympärille. Nyt pystyi ihan suvereenisti suorittamaan silti tunnistusnoudon eikä mitään noutoa :-).

Ei kommentteja: