maanantai 18. huhtikuuta 2011

Huh, mikä tehoaamupäivä

Olihan siinä aamupäivälle puuhaa, kun treffattiin Heidin ja Aronin kanssa. Ensin tokoteltiin, sitten vähän pk-tottista.

Tupla teki ensin kapulan nostoja taakse-käskyllä. Vähän meinaa maltti loppua kesken, joten täytyy olla ihan lähellä auttamassa.

Sitten muutama luoksetulo kierrolla, ihan vain perusasentoa loppuun + viereen siirtymistä uudella käskyllä. Käsiapu vielä mukana ja tarkkana pitää olla, ettei jää taakse vinoon.

Kaukot, Heidi ihan vieressä kyyläämässä koiraa ja ehkä kisamatkalta. Ensin molemmat ekat nousut, eli istumisesta palkka ja seisomisesta palkka - pallolla heittäen. Tästä seurasikin selkeästi pieni kyylävaihe mikä aiheutti sen, että seuraavassa setissä, kun otin koko kaukosarja aikas lailla kisamatkalta, vaihdot olivat todella hyvät. Varmaan parhaat ikinä kisamatkalta! Pysyi aivan paikallaan ja teki niin oikealla tekniikalla kuin vain olen osannut opettaa. Toki kyylä aiheuttaa sen, että esim. seisomisessa pää jää selkälinjan kanssa samalle tasolle eikä nouse ihan ylös, kuten "ilman kyylää", mutta tästä moodista kaukoihin mä kyllä Tuplalla pidän. Kyylästä huolimatta tekee siis hyvät vaihdot, ei jähmety. Kun on rennompi niin tekee äkkiä tyhmyyksiä ja tekniikka vielä helpommin hajoaa.

Sitten luoksetuloa kierrättämällä. Ensin Heidi stopista heitti taakse pallon, mutta tässä kävi pieni moka ja pallo lurahti kuin lurahtikin Tuplan eteen. Näitä ei tietty tarvis käydä, koska ei ole oikea vahviste stoppiin. Uusinnalla onnistui jo paremmin :-). Sitten vielä kertaalleen stoppi - ei palkkaa - luoksetulo ja maahan ja vapautus taakse Heidille leluun. Tohon maahanmenoon toi voi kyllä toimia, jahka Tupla oivaltaa tuon. Stopit eivät olleet tänään erityisen hyviä. Höh.

Vielä merkkiä. Kivasti teki! Kokeilin myös kierrosta suoraan merkkiä, siinä aprikoi ison kiven + punaisen matalan merkin välillä, joten tätä jouduttiin pariin kertaan uusia :-).

Sitten tauko ja pk.ta. Ensin ilmo ja Tupla paikalla oloon. Ammuin ja voi hyvää päivää - Tupla pamautti ihan simona paikalla olosta aseeseen kiinni???!!! On se kyllä aika pönttö. No, uusintoja tehtiin useampi ja nyt muisti, että ahaa, täällähän kuuluu siis maata ja rauhoittuikin lopuissa ampumisissa ihan ok. Ehkä syytä treenata :-O. Sitten seuraamista, pallo kainalossa ja nyt ei reagoinut ampumiseen mitenkään, korkeintaan pikkuisen terästi otetta. Sai tovin päästä pallon kainalosta (nyt pitää vissiin varoa, ettei vapauta pallolle heti ampumisen jälkeen, koska voi vahvistaa vain tuota "nostetta" mikä ampumisesta tulee). Seuraamista otettiin vain tuo eka pätkä. Sitten jäävät ihan leikitellen ja palkaten sekä pitkä luoksetulo. Loppuun vielä eteenmeno, johon olin tuon luoksetulon yhteydessä vienyt eteenmenopallon. Se onnistui hyvin, yksi huomautus seuraamisessa, kun yritti alkuunsa vilkuilla palloa ja edistää.

Eikä treenit tähän loppunut. Vielä nurtsikentälle katsomaan missä kunnossa oli esteet. Joten sekä metrinen että a-este. Molemmat sinällään ihan jees, jossain kohden Tupla yritti kyllä kiertää, mutta tähänkin vaan treeniä ja treeniä, niin eipä siinä sen kummempaa. Tekniikka molempiin tuntuu olevan ihan ok.

Kiitos Heidille aamupäivän urakoinnista - nyt voikin torkkua loppupäivän :-)

Ei kommentteja: