tiistai 22. maaliskuuta 2011

Parhautta!!

Eilinen lähes koko päivän Tays reissu onnistui melko kivuttomasti ja tänä aamunakin on ollut ihan hyvä olo! Parhautta! Parhautta!! Niinpä tuossa aamutuimaan oli _aivan pakko_ mennä pihaan ja kaivaa treenirepusta ohjatun kapula + merkki sekä tietty tunnarit esiin. Ensin merkkiä, Tupla yrittää laiskotella ja jää mielellään edestä katsottuna vasempaan sivuun, toki merkin taakse, mutta ei siihen mihin haluan. Sitäpä olikin hyvä harjoitella :-).

Sitten kertaalleen molemmilta puolilta ihan vain yhden kapulan ohjattu, lähinnä muistuttelua, että tälläinenkin liike on olemassa. Molemmat puolet tuonnin loppuasentoon asti, hyvin!! Näitä vinoja tuonteja voisikin nyt treenailla, että osaisi kesän mittaan ihan oikeasti tuoda nätisti suoraan ja siirtyä vielä siitä sivullekin riittävän "syvälle".

Pikkuisen seuraamista ilman palkkaa. Kivalta tuntui :-). Ihme ... Ehkä tässä on kyse myös ohjaajan asenteesta ja vain siitä, että ihanaa, kun voi edes näin vähän tehdä!!

Ja siitä sitten valmiiksi askarreltuun tunnariin. Paljon paljon kapuloita ja oma siellä jossain. Ja supersuper haistelu ja tuontikin Tuplaksi oikein vauhdikas - ei pureskelua :-). Siirtyi sivullekin täyteen paikkaan! <3
 
Pääsisikö tässä sittenkin kevään mittaan vielä treenaan?????

Ei kommentteja: